Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Divi aļņi apciemo Ventspili

Vakar, neatkarīgi viens no otra, Ventspilī bija iemaldījušies divi aļņi – viens ieradies, peldot pa Ventu, bet otrs sastapts kādas privātmājas dārzā Atpūtas ielā. Abi dzīvnieki veiksmīgi izkļuvuši no viņiem neierastās vides, cerams, ka nonākuši mežā. Nobijies alnis var būt neprognozējams un pat uzbrukt cilvēkam, saka mednieki.

Jaunievēlētie ir par sadarbību

Vēlēšanas aiz muguras. Lai arī rezultāti vēl nav oficiāli apstiprināti, deputātu un partiju vietu sadalījums jau zināms un aizkulisēs sākušās pirmās sarunas par sadarbības iespējām. Ventspils domes jaunais sastāvs uz pirmo sēdi varētu sanākt jau nākamajā nedēļā, novadā – visticamāk, tikai nākamā mēneša sākumā.

2.lpp. Viedoklis: «Auksta duša», laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Dace Vašuka.

«Vēlēšanu rezultāti Latvijas pilsētās un novados spilgti apliecina, ka pašreizējā valdība bauda daudz mazāku iedzīvotāju atbalstu nekā Saeimā pārstāvētās opozīcijas partijas – Zaļo un Zemnieku savienība un Saskaņas centrs. Vienīgi nacionālais bloks pēc pašvaldību vēlēšanām var savu balsi koalīcijā pacelt mazliet skaļāk, liekot līdzšinējā pašpārliecinātībā slīgstošajiem tiesiskuma un Briseles interešu aizstāvjiem viņos ieklausīties.»

3.lpp.

Uzbrauc uz puspacelta tilta

Kārtējais neuzmanīgais šoferītis nav pamanījis brīdinošos signālus par tilta pacelšanu un ietriecies aizsargbarjerā. Tas liek domāt par drošības uzlabošanas pasākumiem.

Bijušo poliklīnikas ēku apdzīvos Elite

Ventspils poliklīnikas bijušajā ēkā Saules ielā 31 no šodienas pacientus pieņems doktorāts Elite.

4.lpp.

Dosies uz kosmosa nometni

Jau ceturto gadu norisinājās Ventspils Augsto tehnoloģiju parka rīkotais konkurss Mums pieder debesis,kurā šogad tika iesūtīt 30 darbi par tēmu Latvija un kosmoss 2050. gadā.

Dziesmu svētku elpa arhīvā

Vēlēšanas ir aizvadītas, nu Latvijā gatavojas nākamajam nozīmīgajam pasākumam – XXV Vispārējiem latviešu Dziesmu un XV Deju svētkiem. Ventspilī svētkiem pošas ne tikai amatierkolektīvi, kas jau mēneša beigās dosies uz Rīgu, bet arī arhīvā ir jūtams svētku noskaņojums.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Metta/LU tiek nolauzta 25 minūtēs

Paliekot sausā spēles pirmajās 50 minūtēs, FK Ventspils futbolisti Latvijas Virslīgas čempionāta 9. kārtas spēlē ar Metta/LU tā turpinājumā sarūpēja īstu uguņošanu pie pretinieku vārtiem, 25 minūtēs izceļoties ar četriem vārtu guvumiem.

Dukāte uguņo valstsvienībā

Kārtējās pārbaudes spēles, gatavojoties Eiropas čempionātam basketbolā, aizvadījusi Latvijas U20 sieviešu valstsvienība. Tajās ļoti teicami sevi parādījusi mūsu Sabīne Dukāte, kas bija viena no komandas galvenajiem vilcējspēkiem un rezultatīvākajām spēlētājām.

Palameikai sestā vieta Dimanta līgā

Viena no mūsu labākajām šķēpmetējām Madara Palameika izcīnījusi sesto vietu prestižajās Dimanta līgas sacensībās vieglatlētikā, kas ir arī šīs sezonas Latvijas atlētu šī brīža labākais sasniegums šajos mačos.

7.lpp. Reportāža. Jautrs jandāliņš Bērnu pilsētiņā

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: