Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.
Kokus stādīt ir radoši

Ventspils kopš pagājušās sestdienas kļuvusi bagātāka par divām ozolu audzēm. Talkas dienā Kurzemes ielā iedēstīti 100, bet Pasiekstes ielā – 35 ozoli. Darbs vedās raiti – lai Ventspils kļūtu vēl skaistāka, savu roku pielikt vēlējās simtiem iedzīvotāju.

Pilsētā uzstādīs videonovērošanas kameras

Lai nodrošinātu sabiedrisko kārtību un drošību, tuvākajā laikā trīs pilsētas vietās tiks uzstādītas videonovērošanas kameras.


2.lpp.Viedoklis: „Modrā acs visu red ”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena.
«Daudzviet pasaulē, īpaši lielajās pilsētās novērošanas kameras ir ikdiena. Tās ir visur, un privātā dzīve tur dzīvojošajiem beidzas brīdī, kad viņi pārkāpj mājas vai dzīvokļa slieksni. Varbūt dažviet kameras tiešām ir nepieciešamas, ja citādi sabiedrību audzināt nav iespējams. Taču pēc būtības kameru uzstādīšanas nepieciešamība neko labu par mūsu sabiedrību nerunā.»

3.lpp.
Inesei paliek cerības uz dēlu

Administratīvās rajona tiesas spriedums, kurā tārgalniece Inese apstrīdēja novada Bāriņtiesas lēmumu par aprūpes tiesību atņemšanu, ir mātei nelabvēlīgs. Ineses dēls joprojām paliks audžuģimenē.

Pārventā rekonstruē katlumāju

Uzņēmums Ventspils siltums uzsācis Pārventas katlumājas Talsu ielā 69 rekonstrukciju. Tādējādi sācies pilsētas siltumapgādes sistēmas modernizācijas otrais posms. Pārventas katlumājas rekonstrukciju plānots pabeigt nākamā gada janvārī.

Luksoforu regulēšana mulsina šoferus

Ventspilī šobrīd tiek pārregulēti luksofori, kā opciju noņemot zaļo mirgojošo signālu. Taču nu dažviet sāk pieklibot dzeltenais.

4.lpp.
Apriņķa dejotāji gatavi Deju svētkiem

Ventspils apriņķa deju kolektīvu skate notika teātra namā Jūras vārti. Koncertā piedalījās seši pilsētas un trīs novada kolektīvi.

Amatu mājā iekārtota sveču darbnīca

Līdz šim Amatu mājas apmeklētāji varēja iegriezties audēju, foto un podnieku darbnīcā, bet nu atvērta arī sveču darbnīca.


5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. MTB sezona startē Ventspilī

«Ja Ventspilī norisinās kalnu divriteņu sacensības, tad skaidrs, ka šādu izdevību nedrīkstu laist garām. Lieliski pavadīta diena interesantu cilvēku sabiedrībā, ar labu fiziskās aktivitātes devu un sacensības garu,» – tā par MTB sezonas atklāšanas sacensībām, kas norisinājās Ventspils Piedzīvojumu parkā, izsakās to dalībnieks Salvis Roga.

FK Ventspils atgriežas čempionāta vadībā

Latvijas futbola Virslīgas ceturtās kārtas spēlē uzvaru guvuši FK Ventspils futbolisti, kas savā laukumā ar 1:0 (1:0) pieveica Jūrmalas Spartaku. Šis panākums ļāvis mūsējiem izvirzīties vadībā arī čempionāta kopvērtējumā.

1. līgas uzvarētājs tiks noteikts Aizputē

Lai noskaidrotu, kura komanda uzvarēs Latvijas volejbola 1. līgas čempionātā, kurā spēkiem mērojās VK Ventspils un Aizpute, būs nepieciešama piektā – izšķirošā – spēle, kas šodien tiks aizvadīta pretinieku laukumā.

7.lpp. Reportāža. Kokus stādīt ir radoši

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: