Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Spēks ir stiprās dzimtās

Mans gods, spēks un mīlestība ir mana dzimta! Knubu dzimtas salidojumā 23. martā Zlēku tautas namā īpaši tika godināti vecie – trešā paaudze no Lizetas Dorotejas (Cīrules) Knubes un Jēkaba Knubes, kuri pirms aptuveni 100 gadiem Zlēkās nodibināja ģimeni, pēcnācējiem. Goda dancī laidās 85 gadus vecais Kārlis Pečaks ar savu mazmeitiņu Janitu Jānīti. Pavisam salidojumā pulcējās vairāk nekā 60 dzimtas pārstāvju.

Atzinība Ventspils jaunajām ēkām

Jaunā Ventspils poliklīnika, kā arī pilsētas domes ēka ieguvušas atzinību Latvijas Būvnieku asociācijas ikgadējā skatē Gada labākā būve Latvijā 2012.

2.lpp. Viedoklis: „Tas nav netīšām”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Ja no mājas pamatiem kaut kādu iemeslu dēļ izceļ vienu akmeni vai izņem vienu posmu, var sabrukt visa māja. Nesen liela nelaime, pamatus atrokot, notika Vārvē. Bet, ja skatāmies uz mūsu valsti, tad patiesi ir jābrīnās, uz ko valsts vēl turas, jo akmens pēc akmens tiek rauti ārā no valsts pamatiem, neko vietā neliekot. Nav neviena cilvēka, nevienas cilvēku grupas, kas skatītos uz valsts pamatiem kopumā, nevis uz katru akmeni atsevišķi. To vajadzētu darīt valsts vadītājam un valdībai, bet viņi to ne apzinās, ne arī ir spējīgi darīt.»

3.lpp.

Nopelna ceļazīmi uz konferenci

Divi Ventspils puiši – Mārtiņš Feifers no 1. ģimnāzijas un Kristaps Smiltnieks no 6. vidusskolas – pārstāvēs Ventspili Latvijas 37. skolēnu zinātniskajā konferencē.

Saskrienas krustojumā

Diviem ventspilniekiem izbrauciens pilsētas ielās darba nedēļas pašā sākumā beidzies ar nepatikšanām – avāriju, kurā turklāt bija arī cietušais.

Ugunsgrēkā cieš cilvēki, izglābj suni

Nedēļas nogalē nodegusi vienstāva dzīvojamā ēka Priežu ielā. Ugunsnelaimē cietuši divi vīrieši, bet izglābts suns.

4.lpp. Spēks ir stiprās dzimtās.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Visi zelti paliek Ventspilī

Latvijas atklātajā ziemas čempionātā virves vilkšanā telpās izcili startējuši mūsu kluba Velkonis vilcēji, kas triumfējuši pilnīgi visās vecuma un svara kategorijās.

Basketbolistes – trešās Latvijā

Ar Rīgas Stradiņa universitātes uzvaru noslēdzies Jaunās sieviešu basketbola līgas čempionāts. BK Ventspils basketbolistes, kas cīņā par bronzas medaļām ļoti sīvā un aizraujošā spēlē ar 76:73 pieveica Avantis spēlētājas, šosezon finišējušas trešajā vietā.

Neizšķirts, kas godu nedara

2014. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīrā futbolā neveiksmīgi turpina cīnīties Latvijas valstsvienība. Izbraukumā tā nespēja uzvarēt pašreiz 157. vietā FIFA pasaules ranga tabulā esošo Lihtenšteinas izlasi – neizšķirts 1:1 (1:1).

7.lpp. Pašvaldība informē

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: