Ventspils pilsētas dome piešķīrusi vairāk nekā 83 tūkstošus latu iekškvartāla Saules ielas 112 labiekārtošanai, bet apmēram 30 tūkstoši iedalīti iebrauktuves izbūvei Kuldīgas ielā. 

Šajā teritorijā paredzēti vērienīgi būvdarbi, kurus plānots pabeigt līdz šī gada jūnija vidum un kam tiks tērēti 83426 lati.

 

Pēc labiekārtošanas darbu pabeigšanas iedzīvotājiem būs pieejamas vairāk ne kā 40 auto stāvvietas, sakārtotas ietves, ierīkots zāliens aptuveni 660 m2 platībā. Tāpat iekškvartālā iebūvēs lietus ūdens kanalizācijas sistēmu 102 metru garumā, kā arī nodrošinās papildu apgaismojumu.

 

Tāpat finansējums piešķirts jaunas bruģēta seguma iebrauktuves izbūvei Kuldīgas ielā pie 52., 54. un 56. nama. Šobrīd šajā vieti ir bedraina grants segums, kas apgrūtina pārvietošanos un nodara bojājumus automašīnām, kas brauc pa šo ceļu. Pēc apkārtējo māju iedzīvotāju lūguma grants segums tiks pārveidots par bruģa segumu, kas uzlabos gan ceļa kvalitāti, gan vizuālo izskatu.

 

Darbi tiks uzsākti jau pavasarī, un tos plānots paveikt līdz šī gada jūnijam. Kopējās izmaksas paredzētas 30391 latu apmērā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: