Rīgas Brīvosta (RBO) sadarbībā ar Latvijas Universitāti, Rīgas Tehnisko universitāti un Latvijas Jūras akadēmiju izsludina jaunu radošo darbu konkursu studentiem “Osta pilsētai”.

Ar labākajām studentu idejām, kas tiks apbalvotas ar vērtīgām balvām, tiks papildināta ostas attīstības Ideju banka, kurā pagaidām krājas interesantākās aizvadīto studentu un skolēnu konkursu idejas.

 

“Gan iepriekšējais studentu konkurss, gan nupat aizvadītais skolēnu konkurss pierādīja, ka tie nepieciešami gan ostai, kas iegūst jaunu, netradicionālu redzējumu, gan pašiem jauniešiem, kuri vēlas iegūt jaunas zināšanas un paplašināt savu pasaules redzējumu. Jāatzīst, ka ar katru reizi uzlabojas arī konkursam iesniegto darbu kvalitāte, kā arī parādās arvien interesantākas un diskutablākas idejas,” stāsta konkursa patrons un RBO valdes priekšsēdētāja vietnieks Ēriks Škapars.

 

Radošo projektu konkursam darbus var iesniegt vairāk ne kā desmit apakštēmās, aptverot ekonomikas un mārketinga, transporta un loģistikas, inženiertehnisko nozaru, jūrniecības, komunikācijas, vides, kā arī apsardzes un drošības jomas. Konkursam jāpiesakās līdz 15. februārim, darbus varēs iesniegt līdz 1. aprīlim, bet tā rezultāti būs zināmi 30. aprīlī.

 

Konkursā var piedalīties ikviens Latvijas students, kā arī ikviens Latvijas pilsonis, kurš studē ārvalstīs. Ar nolikumu var iepazīties šeit.

 

Foto: Konkursa patrons Ēriks Škapars ar 2012. gada konkursa uzvaretaju komandas parstavēm, Latvijas Universitates studentēm Aneti Zvaigzni un Eviju Taureni

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: