Pastāv liela iespējamība, ka ar ievērojamu pārsvaru Latvijas nacionālajā Eirovīzijas atlasē uzvarēs grupa "Mad Show Boys", prognozē bukmeikeru kompānijas.

"Betsafe" bukmeikers Roberts Egle norāda, ka šogad pat par spīti nepārliecinošajam solista sniegumam "Mad show boys" saņēmuši augstāko žūrijas novērtējumu pusfinālā. Un, ja grupa uzlabošot sniegumu, ar lielu iespējamību uzskatāms, ka finālā varētu būt sagaidāms tās triumfs.

"Ja favorītu izpildījums neuzlabosies, bet tuvākie konkurenti paspilgtinās šovu, tērpus un sniegumu, gaidāma sīva cīņa ar "PeR"," sacīja Egle. Iepriekšējo gadu likumsakarības liecinot, ka pusfināla uzvarētājs bieži plūc uzvarētāja laurus arī finālā.

Pirms tam "Betsafe" pareizi prognozējusi grupas "Musiqq" triumfu ar dziesmu "Angel in Disguise", kā arī Aishas uzvaru ar dziesmu "What For" pirms diviem gadiem.

Pārsteigumu varot sagādāt arī Paula Dukure. "Prognozējam, ka žūrijas vērtējums "PeR" un Paulas Dukures izpildījumam varētu būt līdzīgs, tāpēc augstāku vietu ieņems izpildītājs ar lielākajām skatītāju simpātijām," skaidro Egle.

"Mad Show Boys" uzvaras izredzes ir novērtētas ar likmes izmaksas koeficientu 1,5 jeb vairāk nekā 65% varbūtību. Otra galvenā favorīte ir grupa "PeR" - koeficients 3. Paulas Dukures un Anmary izredzes novērtētas attiecīgi ar koeficientiem 3,55 un 6.

Arī "Optibet" totalizatora eksperti prognozē, ka "Eirodziesmas 2012" finālā izteikts līderis ir grupa "Mad Show Boys", tomēr konkurenci cīņā par ceļazīmi uz Baku šai apvienībai varētu izrādīt arī "PeR" un Paula Dukure.

Visi trīs potenciālie nacionālās Eirodziesmas atlases superfināla dalībnieki izpilda stilistiski ļoti dažādas dziesmas, kas fināla koncertu padarīs muzikāli ļoti daudzpusīgu un skatītājam aizraujošu. Tomēr lielākās izredzes, 40% varbūtība, uzvarēt nacionālajā atlasē, "Optibet" bukmeikeru vērtējumā, ir "Mad Show Boys" ar izpildīto dziesmu "Music Thief".

"Mad Show Boys" lielākajiem konkurentiem grupas "PeR" un viņu izpildītās dziesmas "Disco Superfly" uzvaru "Optibet" prognozē ar 15%, bet Paulas Dukures un viņas izpildītās dziesmas "Celebration" uzvara tiek prognozēta ar 13% varbūtību.

Anmary ar dziesmu "Beautiful Song" saglabā 7% izredzes uzvarēt nacionālajā atlasē, bet citiem izpildītājiem "Optibet" bukmeikeri prognozē mazāk nekā 6% izredzes uzvarēt un pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Eirodziesmas fināls risiņasies 18. februārī Ventspils teātra namā Jūras vārti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: