Septembrī Ventspils tūrisma objektus apmeklējušas 203 grupas – 4083 skolēnu, kas, sākoties jaunajam mācību gadam, septembrī aktīvi dodas rudens ekskursijās.

Iecienītākie skolēnu tūrisma objekti ir Piedzīvojumu parks, Planetārijs, Mazbānītis, ekskursiju kuģītis Hercogs Jēkabs, Kurzemes Democentrs, Ventspils Digitālais centrs un citi tūrisma objekti, kuri ar dažādiem jaunumiem un piedāvājumiem uzņēma skolēnu grupas.

Aktīvai atpūtai lielisku piedāvājumu skolēniem bija sagatavojis Piedzīvojumu Parks. Septembra mēnesī Piedzīvojuma parku apmeklējušas 24 skolēnu grupas jeb 550 skolēnu.

Skolēni apmeklēja ne tikai izklaidējošas un atraktīvas atpūtas vietas Ventspilī, bet arī izzinošās nodarbības. Jaunrades nama planetāriju septembra mēnesī apmeklēja 763 skolēni.

Lai izzinātu latviešu tautas tradīcijas un vēsturi, Livonijas ordeņa pilī septembrī ieradās 572 skolēni, Brīvdabas muzejā 463 skolēni, savukārt ar Mazbānīti aizraujošā braucienā devušies 684 skolēni. Ar ekskursiju kuģīti Hercogs Jēkabs izbrauca 851 skolēns.

Digitālajā centrā viesojās 200 skolēni, bet Kurzemes Democentrā – 730.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: