Savu 20 gadu jubilejas sezonu uzsāk Ventspils bērnu un jauniešu popgrupa “Jūras akmentiņi”. Svētku galvenais notikums – koncertizrādes “Mēs” pirmizrādes.

Apskati foto!

Jaunajā koncertizrādē “Jūras akmentiņi” izspēlē stāstu par jauniešu atkarībām no mūsdienu tehnoloģijām un to ietekmi uz viņu savstarpējām attiecībām reālajā dzīvē. Izrādes libreta autore ir Andra Manfelde, režisors – Juris Ločmelis, horeogrāfe – Everita Panfiļonoka, scenogrāfe – Evita Rusova. Bet koncertizrādes muzikālo materiālu veido pavisam jaunas Ingara Viļuma un Guntara Rača kopīgi radītas dziesmas.

“Ar “Jūras akmentiņiem” esmu pazīstams jau sen un zinu, ka uz šiem jauniešiem un viņu vadītājiem vienmēr var paļauties,” ansambļa jubilejā spriež Guntars Račs. “Viņi vienmēr ir gājuši savu ceļu repertuāra un izpildījuma ziņā, vienmēr esot enerģiski un spilgti. Uz “Jūras akmentiņu” radošās bāzes ir uzaugusi vesela talantīgu jauno mākslinieku paaudze, kas izklīduši kā akmentiņi pa visu Latviju un pasauli, bet pie katras pirmās izdevības ir gatavi atkal pulcēties Ventspils pludmalē lai kopīgi priecātos par padarīto.”

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: