Tiks piešķirti finanšu līdzekļi 8230 latu apmērā Ventspils pilsētas pašvaldības iestādei „Ventspils pilsētas domes Kultūras centrs” nolūkā nodrošināt kvalitatīvas kultūrvides veidošanu un mākslinieciskās jaunrades attīstības veicināšanu, organizējot Mūsdienu ritma mūzikas festivālu – meistarklases „Ventspils Groove2013”.

Lai iepazīstinātu Latvijas mūzikas skolu audzēkņus un pārējos interesentus ar populārās mūzikas attīstību, tās iespējām Latvijā un citās valstīs, vienlaikus bagātinot arī kultūras dzīvi pilsētā, Ventspils Mūzikas vidusskola sadarbībā ar Ventspils pilsētas domes Kultūras centru kopš 2006.gada organizē mūsdienu ritmu festivālu, kurš no meistarklasēm un vasaras nometnēm izaudzis jau par starptautiska līmeņa festivālu.

 

Festivāla - meistarklašu ietvaros no 12. līdz 17. augustam paredzētas 11 meistarklases, kā arī vairāki koncerti - Dzirnavu laukumā, Pārventas bibliotēkā, Rātslaukumā - ar profesionālu Latvijas un ārzemju džeza mūziķu no ASV, Luksemburgas, Nīderlandes, Itālijas un Francijas piedalīšanos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: