Rīt Ventspilnieki un pilsētas viesi ir laipni aicināti plkst. 18 ierasties Ventspils Jaunrades namā, lai baudītu skaņskatu mākslas studijas un vokāli instrumentālā ansambļa koncertu.

Muzikālais priekšnesums norisināsies Jaunrades nama kamerzālē, kur aptuveni pusotras stundas garumā klausītājiem būs iespēja dzirdēt 17 Latvijā zināmu autoru un izpildītāju dziesmas. Koncertā varēs klausīties Zigmāra Liepiņa, Laura Reinika, Ingusa Ulmaņa, Braiena Adamsa un citu mūziķu repertuāru dziesmas.

 

Koncertu uzsāks Jāņa Snipka vadītais vokāli instrumentālais ansamblis. Daudz skaistu dziesmu izpildīs arī skaņu mākslas studija. Taču koncerta īpašais viesis ir talantīgais Edijs Fuksis, kurš uz Ventspils Jaunrades namu mācīties brauc no Rīgas. Edijs ir neredzīgs puisis, kuram ir augstas muzikālās dotības. Diemžēl Latvijā nepietiek vietu, kur šādiem cilvēkiem izkopt savus talantus. Ventspils Jaunrades nams sniedz šādu iespēju, ko puisis arī izmanto. Koncertā Edijs dziedās divas dziesmas: „Kvazimodo āriju” no Zigmāra Liepiņa rokoperas „Parīzes Dievmātes katedrāle” un Aigara Grāvera dziesmu „Nāc”.

 

Šis ir jau trešais gads, kad Ventspils Jaunrades namā notiek skaņskatu mākslas studijas un vokāli instrumentālā ansambļa koncerti. Koncertā jaunieši rādīs, ko iemācījušies pēdējā pusgada laikā. Informējam, ka ansambļa koncerts notiks arī 16. februārī Piltenes vidusskolā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: