Teātra namā „Jūras vārti” aizvadīts deju ansambļa „Liedags” 20 gadu jubilejas koncerts.

Apskati foto no jubilejas noslēguma koncerta!

Ingas Liepiņas vadībā jubilejas noslēguma koncertā dejotāji atskatījās uz spilgtākajiem radošā darba notikumiem 20 gadu laikā. Tajā piedalījās visi seši deju ansambļa „Liedags” dažādu paaudžu deju kolektīvi, kā arī bijušie ansambļa dejotāji. Jubilejas Gala koncerta kopējā programmā bija iekļauts arī īru dejas uzvedums -  deju kompozīcija „Zaļā zeme”.

Deju ansamblis „Liedags”, šogad atzīmējot sava kolektīva radošās darbības 20 gadu jubileju, saviem skatītājiem piedāvāja īstu koncertu maratonu. Tas iesākās ar atjaunoto deju uzvedumu „Sniegbaltīte un septiņi rūķīši” janvārī un turpinājās ar jauniešu un vidējās paaudzes draugu kolektīvu  mazo sadancošanas festivālu „Es mācēju danci vest” februārī. Savukārt aprīlī koncertā „Deju karuselis” dominēja bērnu deju kolektīvu azartiskais, dzīvespriecīgais dejas solis, jo jubilejas koncertu kuplināja pieci bērnu vieskolektīvi un pavisam kopā koncertā piedalījās vairāk kā 300 dejotāji, bet maijā notika koncerts „Pavasara riņķa dancis cauri Deju svētkiem”, kura programma tiks veidota ar atskatu uz Vispārējiem latviešu Dziesmu un Deju svētkiem, kā arī Latvijas skolu jaunatnes Dziesmu un deju svētkiem.

Deju ansambļa „Liedags”  sagatavošanas grupā, 1. - 2. klašu deju kolektīvā, 3. - 5. klašu deju kolektīvā, 6.-9. klašu deju kolektīvā, jauniešu deju kolektīvā un vidējās paaudzes deju kolektīvā Ingas Liepiņas, koncertmeistaru Sandras Sproģes un Irinas Kušnirenko vadībā ik dienu dejas soli apgūst un tautas deju rakstu burvību bauda 170 dejotāji vecumā no 3 līdz 50 gadiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: