5.janvārī ap plkst. 17:30 Ventspilī, Katoļu un Pētera ielas krustojumā 1975.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “Audi A3”, neizpildīja ceļa zīmes “Dodiet ceļu” prasību, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar 1993.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu “BMW”. Par notikušo ir noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

7.janvārī ap plkst. 10:00 Ventspils novadā, Vārves pagastā virzienā no Ventavas uz Vendzavas pusi 1982.gadā dzimusi sieviete vadīja transportlīdzekli “Opel Astra” un neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu attiecībā pret ceļa meteoroloģiskajiem apstākļiem un nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Par notikušo noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

7.janvārī saņemta informācija par to, ka Ventspilī divām automašīnām “Volkswagen Sharan” bojātas durvju slēdzenes un aizdedzes atslēgas. Viena no automašīnām atradusies Celtnieku ielā, bet otra – Siguldas ielā. Policijā par notikušo ierosināts kriminālprocess.

7.janvārī ap plkst. 13:30 Ventspilī, pa Dzintara ielu 1985.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “BMW” uz Ventas tilta pusi un neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā uzbrauca metāla nožogojumam, to bojājot. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: