16. augustā plkst. 16:00 Ventspils novada Vārves pagastā konstatēts, ka nozagta Ventas krastā atstātā laiva. Radītie materiālie zaudējumi tiek precizēti. Par notikušo uzsākts kriminālprocess.

 

Naktī uz 17. augustu Ventspils novadā, Zlēku pagastā no Ventas upes krasta nozagtas divas laivas. Materiālo zaudējumu apmērs tiek noskaidrots. Policija uzsākusi kriminālprocesu.

15. augustā ap plkst. 14:10 Ventspilī, Inženieru ielā pamanīts, ka kādam dzīvoklim ir uzlauztas durvis. Dzīvokļa saimniece – 1971. gadā dzimusi sieviete – konstatēja, ka no mājām ir nozagta kārbiņa ar dažādiem juvelierizstrādājumiem. Policija par notikušo ir ierosinājusi kriminālprocesu.

Naktī uz 17. augustu Ventspilī, Celtnieku ielā, uzlaužot kāda veikala durvis, no tā nozagta ziedojumu lādīte ar naudu, kā arī cigaretes. Radītie materiālie zaudējumi tiek precizēti. Policija, savukārt, ir uzsākusi kriminālprocesu.

15. augustā ap plkst. 18:55 Ventspilī, Ganību un Bērzu ielas krustojumā tika aizturēts kāds 16 gadus vecs pusaudzis, pie kura tika atrasts viens iepakojums ar pagaidām nenoskaidrotu zaļganas krāsas augu vielu. Ir uzsākts administratīvās lietvedības process.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: