Valsts policija lūdz iedzīvotāju palīdzību attēlā un video redzamā vīrieša atpazīšanā. Viņš tiek turēts aizdomās par sievietes piekaušanu līdz nāvei Gāliņciemā.

Septembrī savās mājās Ērgļu ielā smagi piekauta 42 gadus veca divu bērnu mamma, kura ceļā uz slimnīcu no gūtajām traumām mira. Tas notika 20. septembrī. Valsts policijas (VP) šonedēļ izplatītajās fotogrāfijās un video var redzēt, ka jau tajā pašā dienā Pārventas bankomātā pie Supernetto kāds vīrietis ar mirušās sievietes maksājumu karti noņem no viņas konta naudu. Attēli uzņemti no bankomāta videonovērošanas kameras, uz viena no attēliem ir redzams datums.

 

Meklējamās personas augums ir aptuveni 180 cm un vecums no 17 līdz 25 gadiem. Policija lūdz vērīgi aplūkot vīrieti un atsaukties ikvienu iedzīvotāju, kura rīcībā ir jebkāda rakstura informācija, kas palīdzētu policijai noskaidrot šī vīrieša identitāti un atrašanās vietu. Zinātāji lūgti zvanīt pa tālruņiem 67075055, 25272543 vai rakstīt uz e-pastu dmitrijs.homenko@vp.gov.lv. Valsts policija anonimitāti garantē. Policija aicina arī meklēšanā esošajai personai labprātīgi pieteikties policijā liecību sniegšanai.

 

Izmeklēšanu vada VP Galvenās Kriminālpolicijas pārvalde Rīgā, kas arī lūdz atsaukties tos iedzīvotājus, kuri atpazīst attēlā un video redzamo vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par īpaši cietsirdīgas slepkavības pastrādāšanu.

 

Uzreiz pēc nozieguma sākotnēji tika aizturēti divi vīrieši. Taču vēlāk noskaidrojies, ka tie nebija īstie noziedznieki un policija viņus atbrīvoja.

 

Vairāk lasiet piektdienas laikrakstā Ventas Balss!

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: