Ventspils pilsētas un novada Izglītības pārvaldes saņēmusi dāvanu kastes ar gandrīz 4000 atstarotājiem no Ventspils brīvostas pārvaldes. Jau drīz atstarotāji nonāks pie pilsētas un novada skolēniem.

Ventspils brīvostas pārvalde, rūpējoties par mazo ventspilnieku drošību, šogad nolēma dāvināt gandrīz 4000 atstarotājus Ventspils pilsētas un novada izglītības iestāžu audzēkņiem. Atstarotājus, kurus rotā Brīvostas pārvaldes logo, mājas lapas adrese un zīmējums, Ventspils brīvostas pārvaldes Mārketinga un attīstības nodaļas darbinieki nodeva Ventspils pilsētas Izglītības pārvaldei un Ventspils novada Izglītības pārvaldei.

Speciālisti tālāk atstarotājus nodos adresātiem – visiem Ventspils novada pamatskolu audzēkņiem un visiem Ventspils pilsētas 1.-4.klašu audzēkņiem, kā arī visiem Ventspils pilsētas un novada 5-6-gadīgajiem bērniem.

„Dāvanas ir dažādas, bet šī dāvana kādam var būt dzīvības vērtībā,” uzsvēra Ventspils pilsētas Izglītības pārvaldes vadītājs Aldis Slavinskis, sakot paldies par dāvinājumu. Savukārt Ventspils brīvostas pārvaldes Mārketinga un attīstības nodaļas vadītājs Igors Udodovs teica, ka lielākais paldies būs redzēt, ka skolēni atstarotājus nēsā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: