Vējš 4.12 m/s
Krievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs..mūs neviens nemīl....... ASV piegadās Ukrainai raķetes un bezpilota lidaparātus bez tāluma ierobežojumiem! Tātad 1000km un vairāk!
Eitanazē ar vieglumu podkāstā.
Izlasīju par reidiem par sausajām toletēm- mazmājiņām.Nepiesārņosim dabu.Ar ko tur piesārņo?Ar sūdiem piesārņo vidi?? Jūs ko nopieini?
Nu tad vēl aizliedziet dzīvniekiem mežos dirst.Jo piesārņo dabu.
Visur ,nekko citu neesmu ne redzēji,ne dzirdējis.
Ziedojiet,ziedojiet,ziedojiet...
Atdotiet,
Dāvinājiet.
Cik es zinu ka dzīvojam kapitālistiskajā iekārtā,,kurā visu un par visu nosaka neviss nauda,bet gan tās daudzums.
Man ko visu mūžu jāstaigā ar izstieptu roku!!!!
Es nesaprotu kāpēc pie mums nav pārdot,to kas mums nav vajadzīgs???
Neviss,atdot, uzdāvināt,izmest laukā,utt.
Alejā ir izgaismots svētkiem. Jauki.
Kāpēc pie daudzdzīvokļu mājām turpat centrā (kuras apsaimnieko Jūsu PSIA"Ventspils nekustamie īpašumi piem. Kuldīgas 23, Platā 4, Kuldīgas 27) šodien nav karogi pacelti? Pašvaldības uzņēmums ignorē valstsvētkus!
Vai tiešām Ventspils pilsētā, lai saņemtu kādus vērā ņemamus atvieglojumus daudzbērnu ģimenei ir jābūt maznodrošinātai vai trūcīgai? Pie jaunajām bērnudārza cenām, vai tiešām maniem 3 rezgaļiem nepienākas nekādas atlaides? Doma par potenciālajiem pulciņiem vispār liekas traka. Vienkārši reizēm liekas smieklīgi, ka saucas ģimenēm draudzīga pašvaldība, bet nespēj ne uz pusi konkurēt ar Liepāju, Rīgu, Jelgavu vai pat Talsiem, kur pretimnākšana 3+ kartes īpašniekiem ir daudz lielaka. Pat elementāra Ziemassvētku paciņa nepienākas, ja nav no trūcīgas vai maznodrošinātas ģimenes.. Vai šo visu neviens neplāno pārskatīt un labot tuvākajā laikā?
Degviela ir sagādāta. Šodien vīru bari jau no rīta pulcējas galīg…
konstatējuši, ka šis nav vienkāršs gružu kalns, bet gan reāls dra…
Tā jau iznāk ka pašvaldības atbildīgās personas nav sekojušas līd…