-8 °C

Vējš 3.09 m/s

Svētdiena, 8. februāris
Aldona, Česlavs
Baronkungs
Facebook

Pasakiet lūdzu vai Facebook var ielikt kādu sludinājumu,teiksim piedāvā pakalpojumus,vai tikai kaut ko pārdod???
Ja gadījumā var,tad kā,jo pats nevaru atrast...

Views
2368
07.06.2022, 07:48
Eeeeeeeeee
Nē!

"Vāc parakstus par pāriešanu uz četru dienu darba nedēļu."

Kas ta nuka būsies? Jūs tak i saprast, ka griezīs aldziņs a nost ta...:(

Views
581
06.06.2022, 23:38
Vai tev traucē zāles pļaušanas troksnis no rītiem?

Temats, par kuru varētu gari un plaši runāt. Visvairāk traucē zāles pļaušana svētdienās. Ir tāda cilvēku grupa, kam svētdienās, pēc plkst. 10.00 jāsāk pļaut, trimerēt, un tā katru svētdienu! Sestdienās nē, bet tieši svētdienā, kad vispār būtu jaatpūšās, kad man varbūt vienīgā brīvā diena, kad gribētos pasēdēt dārzā vienatnē, vai ar draugiem, bet man jāklausās tā kaimiņu pļaušana līdz pašam vakaram - viens, tad otrs, tad trešais, reizēm pat tāds trobelis iet vaļā, kad nedzirdam ko viens otram sakām, ka jākliedz balsī. Es uzskatu, ka domei vajadzētu pieņemt kaut kādus lēmumus, aizliegumus svētdienās šādi trokšņot - pļaut, zāģēt, tādējādi traucējot apkārtējos (normālās valstīs tā notiek, un cilvēki to uztver kā normu). VLK tak arī 7dienās nepļauj!

Views
3460
06.06.2022, 11:11
Baronkungs
Darbs un cilvēku attieksme

Daudz viet esmu lasījis, cilvēki brauciet mājās.Lai nestrādā svešumā.Es arī biju ārzemēs,strādāju Beļģijā.
Nu atgriezos,un tālāk???
Es tik daudz esmu saskāries ar jautājumu
Ko atbrauci?Ko tu gribi? Kāpēc nebrauc atpakaļ?Ko tu te meklē?Nu ko es te meklēju,nu jau gandrīz gadu,nevaru dabūt Ventspilī darbu vairāk par 380€ uz rokas.Ideāla nākotne atbraucējiem,tur pat normāls striķis nesanāk un normālas ziepes.Pat pakārties nesanāk.Tākā jā,tautieši brauciet mājās,jūs te gaida,tāpat kā suns savu piekto kāju

Views
3895
03.06.2022, 10:23
Е
Е
еs
Rīgas dome uzdod demontēt padomju pieminekli Uzvaras parkā

"Rīgas dome piektdien, 13. maijā, ārkārtas sēdē nolēma uzdot Rīgas pieminekļu aģentūrai veikt nepieciešamās darbības pieminekļa demontāžai Uzvaras parkā.

Pieņemtajā lēmumā paredzēts, ka Pilsētas attīstības departaments, Īpašuma departaments un Rīgas pašvaldības policija sniegs atbalstu Rīgas pieminekļu aģentūrai, lai tā demontētu padomju pieminekli."

https://www.riga.lv/lv/jaunums/rigas-dome-uzdod-demontet-padomju-pieminekli-uzvaras-parka

Views
1922
02.06.2022, 17:16
Baronkungs
Kriskas kundze

Jūs rakstījat ka pelnat 1000€ mēn.Nu jā tad jau var slavināt visu kas ir apkārt,un dziedāt internacionāli.Bet ko darīt parastiem cilvēkiem,melno darbu cilvēkiem????Ne jau visi var būt inženieri.Datorspeciālisti. Vai kādi citi speciālisti.
Jūs taču piekritīsiet ka ir melnie, parasti darbi,par kuriem maksā no 380-420€.Ko darīt tiem cilvēkiem.Viņiem ko jādzīvo zaru būdās,un jāēd zupas virtuves žļurgu???Jo citam vienkārši nepietiek.Kā lai tādi cilvēki samaksā aukstos komn.,nopērk malku savām mājelēm,un kā lai abģērbj un izskolo bērnus???
Nu pamāciet,Jūs taču esiet visi gudri????Jāatsakās no kaut kā??No kā lai atsakās?
No mājās?
No dzīvokļa?
No bērniem?
No savas dzīves?
No kā lai atsakas ko???
Jums neliekās ka mēs tomēr dzīvojam 21 gs nevis kaut kādā 12gs.
Vienmēr to ko es rakstu,komentāros tiek nolikts līdz ar zemi,ka man reizēm liekās kad forumā atrodas personas kuras nedzīvo ne Ventspilī,ne uz planētas zeme.Un kuri nelasa ne avīzes,neskatas tv,internetu un neredz kā dzīvo citur.

Views
1188
31.05.2022, 18:05
Pēdējās komentētās

Cara Membatalkan Pengajuan P𝗶njaman [rupiah cepat] Kamu bisa meng…

Pirms 4 minūtēm

Tips Cara Membatalkan Pengajuan P𝗶njaman [Adapundi] Kamu bisa men…

Pirms 8 minūtēm

Tips Cara Membatalkan Pengajuan P𝗶njaman [Adakami] Kamu bisa meng…

Pirms 12 minūtēm