Vējš 4.12 m/s
Jūs galīg i trak? Kā varīties patikt šitām te karstumiš? :o
Es te iekš to dārz streipuļo it ka i dzērs kād odžiņ un galv kūp kā des! :(
Nu i nē šito karst!
Trīskrāsu kaķene, pārsvarā gaiši pelēka ar dubultu sarkanu apkakli pāri kaklam un krūtīm. Tikko redzēju, kā viņš rakņājas pa atkritumu tvertnēm aiz Elvi veikala Siguldas ielā.
https://www.tvnet.lv/7549165/lembergam-neizdodas-pietiesat-vairak-neka-270-000-eiro-par-amata-ierobezojumiem
Sveiki.Vai vel kāds vecāks ir saskāries ar problēmu,ka bērns netiek bērnu dārzā Ventspilī?Bērnu pierakstīju 2 nedēļu vecumā,bet netikām:( Tā varētu būt,ka ridas priekšgalā ielika Ukraiņu bērniņus?
Uzņēmuma mājslapā publicēti vairākias cenu aptaujas ar šķeldas iepirkumu periodam 15.06.2022-30.09.2023. par kopējo apjomu 131 000m3. Iesūtīšanas termiņš 15.06.2022.
Vai cenu pieauguma gadījumā pret iepriekšējo iepirkumu (50-100%) apmērā ir sagaidāms siltumenerģijas tarifa pieaugums nākamajai apkures sezonai?
Kādēļ izvēlēti divi iepirkuma periodi?
Kādiem nolūkiem tiek plānots 30 000m3 malkas iepirkums?
Vienai lielai daļai sabiedrības,kuri nevarēs rudenī samaksāt par siltumu,gāzi,un visu pārējo.Nepelna 1000€ un uz augšu.Mēdījos tiek rakstīts lai veido uzkrājumus.Man pret jautājums,no kāāāā? Saņemot 380€ uz rokas var izveidot uzkrājumus? Piedodiet,Jūs ko esat jobnotiji????Ar kādām smadzenēm jus domājies,galvas vai ar tām kuras atrodas pie pēcpuses????
Pamāciet mani arī varbūt kā to var izdarīt.
Un ko darīt tiem kuriem teiksim vīrs pelna minimālo,un mājās ir mazs bērns,vai bērni,arī veidot uzkrājumus,teiksim nedodot sievai vai bērniem tik daudz ēst????
Ja jūs tā domājiet,tad jūs esat vai nu muļķu bars,cai nu liels idiotu bars
Begini Cara hapus data (kredivo) dan hapus akun (Kredivo) kamu bi…
Berikut Cara Hapus Akun di (kredione) Kamu bisa menghubungi layan…
Cara Membatalkan Pinjaman (kredivo) Pembatalan dengan cara menghu…