Sveiciens viltvāržiem un alkohola un narkotiku cienītājiem.
Vai labi pavadījāt nakti?Atkal kāds dzīves apbižotais , ar mazvērtības kompleksu slimojošais un zem citu vārda varoni tēlojošais ir padarījis savu melno darbu .Rokraksts nu gluži kā Victoram Def , un VB arī netiek galā ar tādiem , nu žēl .Samainīju sava profila bildi ,bet tas jau nav uz ilgu laiku, pamodīsies no alkohola vai narkotiku reibuma un atkal manu bildi samainīs . lai visiem jauka diena!

Komentāri (28)
Super jaunā foruma versija ! Liels paldies VB par ilgi vesto un beidzot ievesto netoksisko forumu ! Slava VB !
Tiešām super, veselu gadu aizņēma lai ieviestu reģistrāciju, no kuras tāpat jēgas nav. :)
Es tagad esmu kaimiņa sausziedis. Nobildēju ar telefonu.
Gan tagad,gan agrāk tu esi gatavais kretīns un šakālis no mugurpuses kodējs,Tāds arī nosprāgsi,varbūt kāds tevi nositīs-nebūtu slikti.
Kā redzams, viltvārdis ir augšāmcēlies .LABRĪT !!!Esmu atpakaļ savā vecajā bildē .Kā jau paredzēju ,kad atmodīsies no alkohola un narkotikām ,tā mainīs atkal mana profila bildi.
Nesapratu. Te var piereģistrēt vairākus profilus zem viena nosaukuma?
O jopčik, tiešām var. Kāpēc vispār tādu lietu atļauj?
Parteigenosse, neko darīt, latviešu tautas izdzīvošanas intereses to prasa!
666lv, protams, tas neattiecas uz forumos rakstītājiem un tiem, kas vnk ciena savu privātumu :)
My IP Info
City: bucharest
State/Region: bucuresti
Country: ro - ro flag
Postal Code: 060222
Time Zone: ETC +03:00
ISP: voxility srl
666.lv,tas āksts jau varētu te pērties,būdams gandarīts savā stulbumā,bet ir cilvēki(komentētāji),kuri naivi būdami notic, ka tas nav viltvārdis,bet gan persona no profila.Tādējādi var rasties vel vairāk idiotiski komentāri.Tas nav noslēpums,ka,ja pūlis histēriski bļaudams melnu sāks saukt par baltu,tad tas pūlis kļūs arvien lielāks.Cilvēku stulbumam nav robežu.Par tādu stulbumu jau liecina šajā tēmā saliktie mīnusi labiem komentāriem.
Novadniek,vai es ar savām pārpublikācijām esmu kaut kādā veidā aizskāris Jūs?
Ja tā,tad atvainojos.
Nē,666.lv,neesi mani aizskāris.Izlasot manu komentāru,esi kaut ko pārpratis.Es rakstīju par to ākstu,kurš muļļājas te kā peļu sūds pa putraimiem.666.lv bija kā uzruna,un tad seko komentārā izteiktā doma.
Viss jau ir labi,pats vien vainīgs,ka bez brilles lasīju.Komatus un punktus spēju riktīgi redzēt tikai ar četrām acīm.
Bet ja nu Tors ir jeņķu specdienestu ieviests,
kā reiz lai pieķertu tādus slēpties gribētājus?)
Varbūt labāk būtu pavisam pārvākties uz ventasbalss.ru?
Kremļa slavinātājiem latviskā foruma versija nav tā īstā vieta.
(Nebūt neesmu amerikāņu draugs).
Kurzemniek,maz ticams,ka Ventas Balss portāla cenzors meklēs palīdzību pie ASV specdienestiem,lai atkostu Lemberga propagandas portālam nevēlamus komentētājus.
Anita,paldies! Tev nav pamata satraukties par viltvārdi-tavu pēdējo koment es tā arī sapratu.Arī tava jaunā profila bilde to apliecina.Nesaprotu,par ko te cepās tagad.Lai visiem jauka diena!