-9 °C

Vējš 4.63 m/s

Svētdiena, 8. februāris
Aldona, Česlavs
Baronkungs
Kriskas kundze

Jūs rakstījat ka pelnat 1000€ mēn.Nu jā tad jau var slavināt visu kas ir apkārt,un dziedāt internacionāli.Bet ko darīt parastiem cilvēkiem,melno darbu cilvēkiem????Ne jau visi var būt inženieri.Datorspeciālisti. Vai kādi citi speciālisti.
Jūs taču piekritīsiet ka ir melnie, parasti darbi,par kuriem maksā no 380-420€.Ko darīt tiem cilvēkiem.Viņiem ko jādzīvo zaru būdās,un jāēd zupas virtuves žļurgu???Jo citam vienkārši nepietiek.Kā lai tādi cilvēki samaksā aukstos komn.,nopērk malku savām mājelēm,un kā lai abģērbj un izskolo bērnus???
Nu pamāciet,Jūs taču esiet visi gudri????Jāatsakās no kaut kā??No kā lai atsakās?
No mājās?
No dzīvokļa?
No bērniem?
No savas dzīves?
No kā lai atsakas ko???
Jums neliekās ka mēs tomēr dzīvojam 21 gs nevis kaut kādā 12gs.
Vienmēr to ko es rakstu,komentāros tiek nolikts līdz ar zemi,ka man reizēm liekās kad forumā atrodas personas kuras nedzīvo ne Ventspilī,ne uz planētas zeme.Un kuri nelasa ne avīzes,neskatas tv,internetu un neredz kā dzīvo citur.

Views
1188
31.05.2022, 18:05
Baronkungs
Domas par nākotni

Kas tie par murgiem,ko tagad mazgā mūsu sabiedrības galvās.Mūžīgi tiek stāstīts un motivēts kad cilvēkam jādomā un jādzīvo šodienai???
Kā to lai saprot?
Tiek audzināta sabiedrība kura nedomā,bet tikai kaut ko dara??
Piem tas ir tā, šodien visu aprijam,a ko ēdīsim rītā,domāsim rītā,jo varbūt pa nakti noliksim karoti.Nē nu forša politika,jāaaaaaā tālu mēs tā tiksim.

Views
760
31.05.2022, 10:45
Baronkungs
Vai Jums mīļie cilvēki loģika strādā

Kāda velna pēc ik pa laikam cilvēkiem kuri šeit forumā raksta ir jāmaina savs niks?????Labi izdzēsa,noblokēja.Taisīt jau var arī savādāk besenij karasj1,2,3,4,5,6......utt.lai tik bloķē,kas Jums nummuru ir trūkumā ko beigās pielikt

Views
645
31.05.2022, 10:42
H
H
Herta
VENTSPILS REISS, MOSTIETIES!

Tas ir normāli, ka pēc 21iem nevar tikt ne uz, ne no Pārventas?Tā tam ir jābūt, ka atstarpe starp reisiem ir turpat stunda? Mikriņi pārbāzti, ja neiekāpj sākumā, tad pēc tam uzlikts uzraksts, ka vietu nav. Jums ir zināms, cik cilvēku šovakar gaidīja velti divas stundas, un tā arī nekur netika? Pilsēta ar aizvakardienu, čuhņa, ibio!!!
uzlikts uzraksts, ka vietu nav!

Views
2150
31.05.2022, 10:37
Baronkungs
Stulbums 30 g garumā

Sakiet lūdzu kad vienreiz beigsies,līšana pēcpusē,krieviski runājošajiem.???
Cik ilgi tas murgs turpināsies?
Piem:
Pienāk cilvēks pie kases,kasiere jautā valsts valodā ko Jūs vēlaties???No kā tiek saņemta atbilde што,што( kas,kas)???
Kā tu vari dzīvot visu mūžu valstī,un neko nejēkt???
Pārdevēja automātiski pārgāja uz krievu valodu.Kas tie par murgiem,cik ilgi tas turpināsies,izdabāt krieviem,svešā valstī????
Tas ir tā kā padomju laikos ja no 10 cilvēkiem ir 2 latvieši8 krievi tad visi murkšķēs lai krievi saprastu.Vai tad vienreiz visiem pohuj par to ka viņi nesaprot ko mēs runājam.Laiācās valodu,vai arī lai lasās Zilupes virzienā.
Aizbrauciet uz lietuvu,vai arī uz kadu citu valsti.Gribu redzēt cik jūs tālu tiksiet ar savu što,što.Kad mēs vienreiz sāksim sevi cienīt,un beigsim kādam laisīt to vietu kur saule nespīd???

Views
2313
14.05.2022, 17:54
Baronkungs
Kriska kundze

Kādu Jūs skolu esat beigusi,un cik klases?
Ja nesaprotat par ko tiek runāts.Kādas skolas????
Kāds te ir sakars pa skolēniem??

Iet runa par cilvēkiem kuri šeit latvijā dzīvo vairāk nekā 40 gadu un neko nesaprot ko runā vietējie,un žvadzinājās ar savu što što ja ņepoņimaju.Kā tu vari nodzīvot visu savu mūžu citā valstī un nesaprast nevienu vārdu ko tev saka???? kā????
Tā ir tādas necieņas izradīšana.Mēs redz esam aukstāka rase,un mums nav jāmācās zemākas rases valoda.Tā sanāk.
Un es nekad no latvieša neesmu dzirdējis frāzi
" Lūdzu runājiet latviski".Lietuvā pats esmu ar to saskāries,pat vairāk kārt.
Bet mēs automātiski pārejam uz krievu valodu.
Un tā vai tad nav pakaļas laizīšana???
Nu un kad es saprotu un protu runāt krieviski.Man tāpēc nav jārunā krievu valodā.Ja cilvēks ir iebraucējs,teiksim kara bēglis,tad es vēl varu pieņemt izņēmumu,bet ne savadak.
Viela pārdomām,katram.
Un davai bez kaut kādiem šķidriem murgiem

Views
968
12.05.2022, 20:57
Pēdējās komentētās

Hubungi Call Center Resmi AdaKami (08122223732) atau CS resmi Ada…

Pirms 13 sekundēm

Hubungi Call Center Resmi AdaKami (08122223732) atau CS resmi Ada…

Pirms 2 minūtēm

Hubungi Call Center Resmi AdaPundi (081351384097) atau CS resmi A…

Pirms 18 minūtēm