Vējš 4.63 m/s
visvaldisbalamute raksta ka viss strādā.Maskas strādā.Protams.Tikai ne tanī virzienā kur vajadzētu.Cipari visu laiku iet uz augšu.Varbūt kaut nepareizi dara????
Indijā esot daudz saslimušo?Kā tu to zini?Redzēji pats ar savām acīm?
Izlasīji,tv redzēji?Vai varbūt tu redzēji to ko tu gribi redzēt,un tici tam,kas tev ir izdevīgi?
Kāpēc tā notiek,kā tas notiek Latvijā.Kapēc citur tā nenotiek?
Es esmu darbā komandējumā Beļģijā,nu jau 3mēn.Te nav tāda murgs kāds ir mājas.Kapēc tā? Šeit skolas strādā,bērnu dārzi strādā.Kafejnīcas, restorāni strādā, cilvēki sēž bez maskām,vai no vienas mājsaimniecības vai vairākas, visiem vienalga.Attālinātā darba nav,kad pa to stāsta,tad šeit par tādu variantu smējās.Es saprotu vīruss,bet dzīve jau tāpēc turpinās.Nrvoss SĒDI TIK MĀJĀS.
SVIESTS.
Vairākkārt,tiek rakstīts,ka neiesaka sauļoties bez aizsargkrēma.Bet sauļoties ar krēma apziešanās palīdzību,ir tas pats kā iet pa pludmali garās biksēs,kažogs mugurā un zaķene galvā.Neesot ieteicams no 12:00-15:00.Tad jau labāk sauļoties no 22:00-6:00.Varbūt labāk iedegs,un neabdedzināsies?????
Kas šogad notiek ar bērnu nodarbinātību vasarā? Laukos viss apstājies, nav dobes ko ravēt! Bet bērnam jāiemācas strādāt un pašam pelnīt nauda! Pagājušo gadu caur sociālo dienestu pieteicu bērnu darbā! Vai šogad sakarā ar visu COVID arī tas būs iespējams?
Šodien beidzot meiteni uz kafejnīcu varēs aizvest. Kur labākā terase Ventspilī ?
Ievērojam 2m distanci,Sēžam mājās,Skolas ciet,strādājam attālināti,nekur neesmu.Potējamies.Bet kā covid ir tā ir.Nekas nemainās.Interesanti vai ne?Varbūt uztaisīt lokdaunu nu tā uz 365d. nu uz kādiem 5gadiem?
Cara Membatalkan Transaksi P𝗶njaman (Finplus) Kamu bisa menghubun…
Kamu bisa menghubungi layanan Live Chat via WA((+62813=1544=551))…
Es arī to nesaprotu. Vakar man liekas tur bija uztaisīta īsta nau…