-9 °C

Vējš 4.63 m/s

Svētdiena, 8. februāris
Aldona, Česlavs
K
K
Klausamies
Riebeklim

Cilvēkam ar vārdu Artūrs, tiek novēlēts atrast sev intresantāku nodarbi nekā ik dienu izspausties un rakstīt visādus murgus, un pieturēt savu viedokli aiz zobiem! Jauku dienu un diareju jums vēlot!

Views
365
27.05.2021, 17:18
Baronkungs
Latvijas meži

Nu gudrā tauta no foruma,dižie prāti.
Paskaidrojiet,lūdzu.Cik ilgi turpināsies šis bezpriğels.Mežu masveidā izciršana,un pa lēto izpārdošana uz ārvalstīm.
Nē nu gudra saimnieciskā darbība.Visu pārdot,visu par ko var dabūt eiriķus.Un pēc tam sūkās ķepu.
Man liekas ka daudzi jauc saimniecisko darbību ar izsaimniecisko.Tas nu nav viens un tas pats.
Kapēc Zviedri necērt savus mežus? Laikam muļķi.Kapēc pērk no letiņiem,laikam atkal muļķi?

Views
519
27.05.2021, 13:03
Baronkungs
Lasot komentārus

Esmu nācis pie secinājuma, ka šeit forumā ir pārsvarā pensionāri.Jo vecāku gadu gājuma ir pieraduši ka visu izdomā viņu vietā,kas jādara,kā jādara,kas jārunā,kā jādomā.Kā tas bija soc laikos.Tāpēc daudzi arī komentāros mūs kuri neiet pēc bara principa,norej.

Es vienmēr esmu uzskatījis,un uzskatīšu.Ja ir 10 cilvēku tātad jābūt daudz maz 10 viedokļiem.Un tas ir normāli.Un ja 10 cilv ir tikai viens viedoklis,tāds viedoklis kādu pasaka viens cits,Tas nav normāli

Views
632
27.05.2021, 12:45
K
K
krustmateflorence
brīnumu solītāji, cukursievas un cukurtēvi

Lasu priekšvēlēšanu reklāmas, un nebeidzu smaidīt, vai tiešām topošie kandidāti uz domes siltajiem krēsliem ,domā ka tauta ir tik lieli muļķi un jūsu solijumiem ,naivi noticēs?
pasoliet 1000.latu pabalstu visiem uz pilsētas svētkiem, jeb izmaksājiet pirms vēlēšanām, nu tad varbūt tiksiet ievēlēti.
Diemžēl sarakstos neatradu nevienu mediķi un kultūras darbinieku, tikai tie paši brekši, tikai citās spurās, kas domā kā labu pensiju sev pašiem nopelnīt, pa tautu tie reāli domā ļoti maz.

Views
923
27.05.2021, 00:24
D
D
ddd
COVID - 19 Ventsplī

Paldies Ventspils domei par rīkotajiem svētkiem pirms vēlēšanām. Runā, ka pēc visa šī jampadrača Covid pieaugums Ventspilī ir dramatisks.
Tūlīt visu aizvērs ciet un cilvēki varēs sēdēt bez darba.
Noteikti visi ejiet balsojiet par L un V. Viņi tā turpinās turpmāk, kamēr Ventspils vairāk nebūs neviena, tikai govis:)

Views
730
25.05.2021, 18:57
pareizais
Par vakcinēšanos.....

Sen tika skandināts, ka vakcīna nebūs obligāta; jo nav likuma , kas paredz pret cilvēka brīvu gribu to uzspiet...
Šodien jau parādās šāds raksts; ""Stājas spēkā virkne jaunu priekšrocību Covid-19 pārslimojošām vai vakcinētām personām...""
Vai tas nav sabiedrības sadalīšana?? un aizsegā piespiedu vakcinēšanās?
Un runa jau notiek, arī bērnu potēšanu un jauniešu bez vecāku atļaujas...
Kas tas par murgu notiek? Kur paliek mana brīvība?
Un ja tika apgalvots, ka vakcīna nepasargā no saslimšanas un infekcijas nēsāšanas... . Arī runa ir par vīrusa mutāciju; ka šīs nebūs pēdējās vakcīnas ; jauni vīrusi, jauna vakcīna...
Vai ir saprotams pie kā novedīs šis stāvoklis-sabiedrības dalīšana?
Ir cilvēki, kas veselības dēļ nevar vakcinēties un sievietēm , kas plāno bērnu- ārsti neiesaka vakcinēties; tad jautājums par gala rezultātu????

Views
1674
25.05.2021, 18:23
Pēdējās komentētās

untuk pembatalan di Kredit Pintar Yang Sudah Cair, nasabah bisa m…

Pirms 19 minūtēm

untuk pembatalan di Rupiah Cepat Yang Sudah Cair, nasabah bisa me…

Pirms 24 minūtēm

untuk pembatalan di FinPlus Yang Sudah Cair, nasabah bisa menghub…

Pirms 26 minūtēm