7 °C

Vējš 3.09 m/s

Trešdiena, 13. maijs
Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Eeeeeeeeee
Aktuāls sāpītis!

Nevajag zaimot Lieldienas! Lieldienas nav zaķi un olas,bet Jēzus ciešanas!

Views
2104
23.04.2019, 23:37
Katja
*SVARĪGAS pārdomas

Tuvojas Lieldienas. Es tā prātoju - vai mūsdienās tie tiek asociēti tikpat spēcīgi ar kristīgo pasauli kā agrāk!? Agrāk Lieldienas tieši tā arī tika interpretētas - Kristus augšām celšanās svētki, nevis oliņ' svētki, kā tas ir mūsdienās. Raugoties uz mūsdienu jaunatni - es cilāju prātā arvien biežāk domas par to, ka šiem svētkiem ir dažādas interpretācijas. Kā ir ar jums? Oliņ' svētki vai Kristus augšām celšanās svētki?

Views
1583
23.04.2019, 23:04
SiltaSirsnina
Raksts par Jurševiciem

Izlasīju drukāto Ventas Balss versiju par Jurševicu īrēto māju, ka tā esot atstāta netīra un sliktākā stāvoklī kā pirms izīrēšanas. Lai arī bija interesanti lasīt, kāpēc avīzei kas tāds jāraksta?

Views
2486
23.04.2019, 22:24
kalējs
pēteronkuļa slepenie noskaņojumi

Piekrītu. Tādi bez domāšanas pārdos savu māti, par dzimteni nerunāsim-tāda viņiem nav.Viņi domā par to ,ka vairāk sabāzt kabatā bez piepūles. To var redzēt foto, nevīžo pat savu pakaļu noslaucīt, bet gatavojas vadīt pilsētas saimniecību. Tīri jefiņi !!!! (https://www.ventasbalss.lv/zinas/sabiedriba/38671-irnieki-kartigi-piecukojusi-maju?page=3#comments).

Views
719
21.04.2019, 00:11
I
I
id4455098
Skolotāju attieksme.

Labdien. Vēlos painteresēties vai vēl kāds ir saskāties ar nievājošu un pazemojošu attieksmi no Ventspils 6.vidusskolas mūzikas skolotājas Dinas Ozoliņas? T.i. balss pacelšanu, rokas palaišanu un apsaukāšanos.

Views
1837
21.04.2019, 00:09
M
M
Maksis
Velobrauciens

Tepat blakus portālā ir raksts par to, ka ar velobraucienu atklās jaunās ielas. Forši. Bet vai tas nozīmē, ka maijā nenotiks tradicionālais velobrauciens līdz ar tūrisma sezonas atklāšanu? Man domāt, arī to pasākumu vajadzētu saglabāt, tomēr maršruts no kalna cauri pilsētai ir garāks un interesantāks, tapat maija vidū vispār laiks siltāks un fīlings vasarīgāks.

Views
708
19.04.2019, 20:26
Pēdējās komentētās

Par expertu var kļūt jebkurš, kurš pa draugam iestūķēts attiecīga…

Pirms 8 stundām

Devenēs zincik tādu īrnieku bez deklarācijas ir ....tur tūkstoši…

Pirms 9 stundām

Jā starpcitu kā ar izīrētiem dzīvokļiem kur nav deklerēts neviens…

Pirms 9 stundām