Vējš 4.63 m/s
Labas dienas! Kas ta notik a to būmer,kas ielik taj kokā pie Reņķens,a?
“Paldies" tam kretīnam, kas uz Robežu ielas, taisnā un plaši pārredzamā posmā, nobrauca kaķi. Kuram pat nebija no kurienes pēkšņi izskriet.
P.S - ņemot vērā, kā daudzi lido pa šo ielu, tad nav brīnums, ka laicīgi nespēja nobremzēt. Robežu iela nav šoseja, bet daudziem katru dienu tas piemirstās.
Pa lidotāju ielas/ Saldus ielas rajonu skraida, mazais žurkveidīgais tumši brūns sunītis, izskatās pazudis. Gribēju noķert un nofotografēt vai paņemt sev :D bet situācija mainījās un viņš aizskrēja tālāk.
Mīliet un esiet mīlēti!
Gribu atrast tevi simpātisku sievieti, kura bija veikalā Rimi Tobago 13.02.19 apmēram 18:00. Tu biji sarkanās bikses, stūmi lielos ratus. Tev raksta jauns vīrietis uz kuru tu bieži skatījies. Gaidu no tevis ziņu uz e-pastu [email protected]
Labvakar, Ventspilnieki!
Esmu Rīgas Ekonomikas augstskolas studente (arī ventspilniece) un veidoju bakalaura darbu par pārtikas produktu iepirkšanu internetā, un man ļoti noderētu arī ventspilnieku viedoklis. Aptaujas aizpildīšana prasīs 5-7 min Jūsu laika.
Aptaujas dalībniekiem tiek dota iespēja piedalīties 25 eiro dāvanu kartes izlozē no pārtikas internetveikala nuko.lv.
Saite uz aptauju : https://sserigaedu.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_4YLaam6BQnk5fV3?fbclid=IwAR0uOpWG528rFknP7HCoKgqldfwfEEaOFSzBlrSe_hmwlOqdoFw3dJLXdIQ
Paldies jau iepriekš!
Pardon par misēkli tekstā ;)
Beidzot kāds man piebiedrojas cīņai ar vējdzirnavām jeb lieku nau…
Tā zīme norāda uz apdzīšanas aizlieguma beigām, nevis ātruma iero…