Vējš 2.06 m/s
Lūgums izpalīdzēt bakalaura darba tapšanā, aizpildot šo aptauju, kuras mērķis ir noskaidrot Latvijas patērētāju pieredzi un viedokli par pārtikas iegādi internetā.
Aptaujas aizpildīšana aizņems 5-7 minūtes Tava laika. Šeit saite uz aptauju: https://sserigaedu.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_4YLaam6BQnk5fV3
Aptaujas beigās ir iespēja norādīt savu e-pastu un piedalīties 25 EUR dāvanu kartes izlozē no pārtikas internetveikala nuko.lv.
Liels paldies jau iepriekš!
Paldies "VentasBalss" par iespējām komunicēt ,ar dažādiem sabiedrību slāņiem! Arī ar tiem,kuri ir "pilnīgās auzās"..
Vai Ventspils dome nav ieplanojusi savienot Rupniecibas ielu ar Micurina ielu . Kaut kaa apniik braukt to goda apli lai aizbrauktu uz vasarnisu. Cik tad tur taa darba uzberumu uztaisiit un pa sliedeeem paari. Vispar jau vareja to jauno tiltu uzreiz projekteet otraa pusee dzelz tiltam.
Kas isti notiek ar krievu Pobedu? Pilns internets ar darba sludinajumiem no direktora kuru mekle jau kadus 3 mēnesus, līdz operatoriem un krāvejiem, apkopejam uttt.? Vai tur visus maina nost? Ja tas ta, kāpēc? Varbut kadam ir tuvāka informacija. Pazinas itka gribetu mēginat tur strādāt bet baidas. Ari rakstīt baidas. Man pašam ar interese.
Kādas idejas ko bērniem darīt brīvlaikā, lai nav bezdarbībā jāslaistās pa mājām? Kādi pulciņi, nodarbības?
Gribētos zināt,kā mainīsies pirmsskolas programma līdz ar (skola 2030) projekta iestāšanos. Vai tiešām bērnus nesagatavos skolai,kā agrāk,jo (nevar piespiest mācīties bērnu). Vai man jāmeklē citas iespējas sagatavot manu bērnu skolai,ja PII atsakās to darīt( pamatojot ar to,ka bērnam nevar uzspiest mācīties) un kur man tās iespējas meklēt?
Kamu bisa hubungi WhatsApp 0813-6034-199 Atau 1500920. Jelaskan a…
Tips membatalkan pengajuan Lazbon, Langsung via Call Center Whats…
Panduan membatalkan pinjaman Easycash, Telepon Call Center Easyca…