9 °C

Vējš 0 m/s

Svētdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs
Cilvēki, sabiedrība
Varbūt izejam no skapja?

Jautājums: vai nevienam no foruma dalībniekiem nav ienācis prātā satikties "aci pret aci"? Tas nenozīmē - kaut kā izrēķināties... Man tiešām visi mīļi! Muldēt ir viens, bet varbūt visi kopā varam kaut vienu koku iestādīt1?

Views
1285
05.09.2019, 14:57
g11
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Pulciņi

Kādas nodarbības bez orfas vēl tiek piedāvātas 2-vus gadus vecam bērniņam pie mums Ventspilī? Jaunrades nams cik saprotu no 3 gadiem...

Views
724
05.09.2019, 09:17
Ketija
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Aličas-dzeltenās plūmes!

Varbūt kādam foruma biedram ir pārpalikumā dzeltenās plūmes-aličas? Labprāt atbrīvotu no liekas nastas!

Views
1041
26.08.2019, 18:05
sranskis
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Apzog un aizskrien...

Vakar ap 9 vakarā pie lielā Mego veikala man no rokām vīrietis atņēma telefonu un skrien prom, protams, centos skriet pakal bet nebiju tik ātra ka viņš. Vēlāk 2 meitenes piedāvāja savu palīdzību lai varu piezvanīt uz 112 un izsaukt Ventspils policiju, man teica lai stāvu pie mego un gaidu . Stāvēju kādu 30 min līdz 40 min un gaidīju ka vismaz atbrauks , bet tā arī neatbrauca neviens un man nepalīdzēja . VAI TIK TIEŠĀM ŠĀDA GADĪJUMĀ VIŅI DRĪKST IGNORĒT MANU IZSAUKUMU UN NEATBRAUKT PAT PASKATĪTIES KAS NOTIEK ???

P.S. Beigās viss atrisinājās un dabūju telefonu rokās , jo izrādās no tālienes pazīstams to visu redzēja un skrēja pakal un atdeva man ,
Bet no policijas nekādu palīdzību nevarēju saņemt , pat slinki lai atbrauktu paskatīties

Views
2642
25.08.2019, 00:42
@ (^ _ ^) @
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Rimi kases

Kāpēc Rimi tikai divas kases vaļā kad tauta pilns lidz gaļas nodalai rinda stav?
Debili esat?

Views
2588
31.08.2019, 11:12
Grizelda
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Kārtējais stulbums

Daudzkārt izskan aicinājums aizbraukušajiem tautiešiem brauciet mājās.Uz kurieni tad lai viņi brauc?Uz nabagu zemi,uz turieni kur viņi nezinās ko rīt dos bērniem ēst?Uz kurieni?Tur kur pārtikušajiem ir vis,bet tautai nav nekas,un nekad nekas nebūs.
JŪS teiksiet ka tur ir sūri grūti jāstrādā.Jā ir nu un?Bet šeit nav jāvergo?
Uzlieciet sev roku uz sirds,un pasakiet paši sev.Jūs atgriestos no svešuma kur jums ir normāli atmaksāts darbs un sakārtotas soc.garantijas.Kur jums ir bērniem nākotne,kur būs bērniem iespēja dzīvot kā baltajam cilvēkam...Uz vietu ko sauc par dzimteni,kur tā visa nav?Un tuvākajā nākotnē nebūs.Uz vietu kur tikai baro ar solījumiem.Nu jau30.gadus.Uz turieni kur cilvēks strādājot,saņemot attalgojumu(minimālo)TĀDA IR TAUTAS LIELĀKĀ DAĻA,samaksājot komun.maksājumus,pārējam nepietiek.Jūs tiešām atgriestos?Es nēē..
Neviens normāli domājošs cilvēks pārticību nekad nemainīs pret nabadzību.
Bet cerēt jau var vai ne?
Nerēciet uz mani,ka man kaut kur jābrauc.Padomājiet..

Views
2013
28.08.2019, 10:18
Baronkungs
Cilvēki, sabiedrība
Pēdējās komentētās

TĀ JUMS VAJAG UN VAJADZĒS ARĪ TURPMĀK!

ZZS fiasko
Pirms 47 minūtēm | Anonīms

Tieši tā, sevišķi pirms šiem "svētkiem"! Bet vēl nekas nav nokav…

Vēlreiz par maisiem ielu malās
Pirms 15 stundām | Anonīms

Arī nesaprotu šo kavēšanos. Septembris jau galā, bet no kartēm ne…

Ventspilnieku kartes
Pirms 16 stundām | Mamma

Pašvaldības policija, patrulējot pilsētu, drīkst taču iekraut iek…

Vēlreiz par maisiem ielu malās
Pirms 16 stundām | Anonīms