Vējš 1.03 m/s
šodien pie mani pēc palīdzības vērsās cilvēks ,kurš ir Gejs,man bija jādzird tas ,ka'cilvēks tiek pazemots,kā tiek diskriminēts,pat Ventas Balss redakcijā viņam esot parādītas durvis,jo tas nēsot aktuāli,es pati šo jautājumu esmu jau pacēlusi gaismā,man kauns ka mums Ventspilī nav neatkarīga prese,Dievs sodi tos,kuri dara sāpes -Lezbietēm un Gejiem.
T. K man bērns šogad būs pirmklasnieks, gribētos dzirdēt atsauksmes par šo skolu. Un. Vai taisnība, ka ir tada iespeja, ka nevien būs vietas mācīties 1 sakumskolā?
Es dzīvoju neizpratnē - mani bērni ( meitai 2,2 g. un mazajam 1 gads ) negrib ēst putru . Ļoti, ļoti reti viņi ēd. Negaršo. Un viss. Lai ko es pagatavotu, viņi ir ar mieru nogaršot, un ja neskaita putru, tad pārējo viņi ēd.
Es nezinu, tiešām vai ir vērts uztraukties? Visur taču rakstīts, ka nepieciešams barot bērnu ar auzu pārslu biezputru, bet spiest ar varu nevaru. Ko darīt?
Jaunās konservatīvās partijas Ventspils nodaļa savā 15.janvāra sapulcē nolēma pasacīt PALDIES (ja citas amatpersonas to nedara) visiem Ventspils pilsētas un novada 1991.gada barikāžu dalībniekiem par drosmi, dzimtenes mīlestību un patriotismu. ...bet mūsu kopīgā cīņa pret komunistiskās ideoloğijas varas paliekām, kas maskējušies par dažāda līmeņa pašvaldību un valsts vadītājiem, savstarpēji koruptīvām saitēm saistīti, šodien vēl mierīgi slēpjas aiz brīvību izcīnījušo 1991.gada barikāžu dalībnieku mugurām.Paldies tiem, kam nav vienalga, kas notiek mūsu Latvijā un... cieņu tiem barikāžu dalībniekiem, kuru vairs nav mūsu vidū
Palasot darba sludinājumus, var pamanīt ka tiek pildīts rīkojums par atalgojumu norādīšanu sludinājumos. Taču ir viena lieta kas ir ļoti būtiska darba meklētājiem, proti darba devējs neatbild pretendentam. Vai tiešām ir grūti atbildēt? Kā saka - paēdušais izsalkušo nesaprot. Vai darba devējam ir grūti ievērot šo ?
no Darba devēja rokasgrāmatas:
,,Kad ir pabeigta sākotnējā pretendentu atlase, laba darba prakse un uzņēmuma reputācija prasa izsūtīt atteikuma vēstules visiem neapstiprinātajiem pretendentiem.
Gadījumā, ja radušās šaubas par to, vai ir vērts izsūtīt atteikuma vēstules, atcerieties, ka jebkurš no pretendentiem vienlaikus ir arī uzņēmuma potenciālais klients. Laba reputācija piesaista labus darbiniekus.''
varbūt kads var padalīties ar celtniecības izmaksam. intrese vienu stāvu mājai noņemt jumtu uzmūrēt 2 stāvu un jumtu uzlikt.apmēram cenas kādas ir par kvadrātmetru. intresē arī pārejais iekšdarbi utt.
Kamu bisa hubungi WhatsApp 0813-6034-199 Atau 1500920. Jelaskan a…
Tips membatalkan pengajuan Lazbon, Langsung via Call Center Whats…
Panduan membatalkan pinjaman Easycash, Telepon Call Center Easyca…