Vējš 4.12 m/s
BRĪDINĀJUMS!!
Neejiet strādāt uz SIA''LĪVLANDE". kas atrodas Dokupē. Tur cilvēkiem nemaksā algu. Maksā par padarīto. Padari daudz, bet samaksā maz. Algas nekad nav laikus. Līgumā raksta vienu bet patiesībā viss pretēji. Kas salūst no iekārtās maksā strādnieks, kas strādāja pie tās.
Esam UZMANĪGI. Saudzējam sevi paši.
Katru gadu tiek rīkotas talkas.Mēs cītīgi tīrām no visādiem gružiem.Kur tie rosās ko???Aug???
Vai tiešām to ir tik grūti saprast,kā katrs papīrītis ko nometām zemē,mēs paši par to maksājam.Maisi jānopērk kur to ielikt.Maisi jāved projām ar automašīnu.Degviela maksā.Laiks ko cilvēki dara vācot musaru,arī maksā.Un pēc tam lielāmies,cik daudz esam savākuši.Tad labāk lielījies"Redziet kā visu gadu esam cūkojuši"Kauns.
Vēlos,lai kāds man paskaidrotu šādu lietu.Kapēc veikalos nav brīvi pieejamas labierīcības (toletes)?Kam tad tās ir domātas?Kuros murgos tad tas ir redzēts,kā apmeklētājam ir jāskraida pa veikalu un jāmeklē pie kura ir atslēga.Piedodiet par rupjību,bet cilvēks kamēr meklē atslēgu,ir jau desmitkārt apdirsies.Cik es zinu,tad kad būvē veikalus,tanīs obligāti jābūt brīvai labierīcību apmeklēšanai.
Cilvēki vai nu tiešām ir muļķi vai nu par tādiem izliekās.Nu ja cilvēks ir kaut kādu tēmu uzrakstījis,tad maujiet kaut kādā līdzībās par tēmu.Ne jau katrs kaut ko savu.Viens par potēm,cits par sorosu un kāds blakām par kaiju pļūtīšanu.Jūs vispār lasiet ,un vispār iedziļināties par ko tiek forumā rakstīts.Vai arī attaisit vaļā forumu,o kaut kas jauns,kaut ko izlasa,kaut ko saprast kaut ko nesaprot,un tikai kaut ko pidžina,brīžam lasu un brīnos, gribās galvu saķert un kaut kur aizskriet..
Varam būt droši-ikviens negāciju nesējs,
tiešsaistē ilgi nedzīvo-
tā viš i
Desmitiem lūgumu esmu saņēmusi -pēc finansiālas palīdzības
Ir liela daļa cilvēku arī Ventspilī-kuri zaudējuši darbu pandēmijas dēļ-un tagad nespēj -adot kredītus.
Pilsētā jau tā trūkst -labi apmaksātu darba vietu-vakances ko piedāvā-pat minimālā alga nav uz rokas-stulbuma kalna gals... .
Beriku Cara Membatalkan Pinjaman AdaKami menghubungi layanan Live…
Kamu bisa menghubungi layanan Live Chat via WA/ +628131544551 ata…
Kamu bisa menghubungi layanan Live Chat via WA/ +628131544551 ata…