9 °C

Vējš 1.03 m/s

Svētdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs
Cilvēki, sabiedrība
Pārventas veikali

Vēlos,lai kāds man paskaidrotu šādu lietu.Kapēc veikalos nav brīvi pieejamas labierīcības (toletes)?Kam tad tās ir domātas?Kuros murgos tad tas ir redzēts,kā apmeklētājam ir jāskraida pa veikalu un jāmeklē pie kura ir atslēga.Piedodiet par rupjību,bet cilvēks kamēr meklē atslēgu,ir jau desmitkārt apdirsies.Cik es zinu,tad kad būvē veikalus,tanīs obligāti jābūt brīvai labierīcību apmeklēšanai.

Views
1116
20.04.2021, 20:21
Baronkungs
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Analfabētisms

Cilvēki vai nu tiešām ir muļķi vai nu par tādiem izliekās.Nu ja cilvēks ir kaut kādu tēmu uzrakstījis,tad maujiet kaut kādā līdzībās par tēmu.Ne jau katrs kaut ko savu.Viens par potēm,cits par sorosu un kāds blakām par kaiju pļūtīšanu.Jūs vispār lasiet ,un vispār iedziļināties par ko tiek forumā rakstīts.Vai arī attaisit vaļā forumu,o kaut kas jauns,kaut ko izlasa,kaut ko saprast kaut ko nesaprot,un tikai kaut ko pidžina,brīžam lasu un brīnos, gribās galvu saķert un kaut kur aizskriet..

Views
709
13.04.2021, 23:16
Baronkungs
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
kur ta "čempijons" pazudis?

Varam būt droši-ikviens negāciju nesējs,
tiešsaistē ilgi nedzīvo-
tā viš i

Views
831
19.04.2021, 16:46
bulgarrunga
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Pandēmijas izraisītās sekas! Kredīti cilvēkiem-jānoraksta.

Desmitiem lūgumu esmu saņēmusi -pēc finansiālas palīdzības
Ir liela daļa cilvēku arī Ventspilī-kuri zaudējuši darbu pandēmijas dēļ-un tagad nespēj -adot kredītus.
Pilsētā jau tā trūkst -labi apmaksātu darba vietu-vakances ko piedāvā-pat minimālā alga nav uz rokas-stulbuma kalna gals... .

Views
538
18.04.2021, 08:14
krustmateflorence
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Jautājums

Interesanti,vai tie kas dzīvo ārzeměs arī varěs kaut kādā veidā piedalīties vêelešanās

Views
506
16.04.2021, 21:31
Baronkungs
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Sviests

Šovakar noskatījosTV3 ,kur ir runāts par to,ka TAXI vadītajai, būdama latvietei,jāpierāda ,ka viņa ir latviete,izlietojot vairākus desmitus EUR. Levits un Kariņš runā ar lielāku akcentu, nekā šī sieviete, bet viņiem ,cik atceros latvietība nebija jāpierāda. Jau ir bardaks ar tirdzniecību,skaistumkopšanu u.c. pakalpojumiem un tagad man jāpierāda , ka esmu LATVIETIS, Kaut kāds bezprāts !!!!! Kas notiks tālāk ?????? Kaut kāds spēks grib mūs iznīdēt /

Views
458
15.04.2021, 22:06
Opaps
Cilvēki, sabiedrība
Pēdējās komentētās

Tieši tā, sevišķi pirms šiem "svētkiem"! Bet vēl nekas nav nokav…

Vēlreiz par maisiem ielu malās
Pirms 9 stundām | Anonīms

Arī nesaprotu šo kavēšanos. Septembris jau galā, bet no kartēm ne…

Ventspilnieku kartes
Pirms 9 stundām | Mamma

Pašvaldības policija, patrulējot pilsētu, drīkst taču iekraut iek…

Vēlreiz par maisiem ielu malās
Pirms 9 stundām | Anonīms

Degviela ir sagādāta. Šodien vīru bari jau no rīta pulcējas galīg…

Degviela
Pirms 13 stundām | Sirmgalvis