Vējš 9.26 m/s
Svētkos svarīgākā ir mīlestība! Iecietība pret citiem, rūpes pret tuvāko.
Policija atgādina, ka šogad svētkos ciemiņus nedrīkst uzņemt savās mājās, ne arī doties ciemos!
Normatīvie akti nosaka, ka par epidemioloģiskās drošības noteikumu neievērošanu privātpersonām piespriež naudas sodu no 10 līdz 2000 eiro!
Par rupjiem pārkāpumiem nekautrēsimies zvanīt policijai!
Gaišus svētkus!
Pašreizējais ministru prezidents Krišjānis Kariņš ir nobijies no jautājumiem par savu un valdības politisko atbildību vakcinācijas sakarā un mēģina no tiem atbrīvoties, nogrūžot atbilžu sagatavošanu Veselības ministrijas ierēdņiem.
Daži jautājumi:
Vai Latvijas valsts amatpersonas, tostarp Jūs, var uzrādīt pierādījumus, kas apliecina COVID 19 vakcīnu īstermiņa un ilgtermiņa drošību? Vai Jūs esat iepazinušies ar šādiem pierādījumiem? Miniet tos. Ja ar šādiem pierādījumiem neesat iepazinušies, pamatojiet lēmumu pieņemšanu bez šādiem pierādījumiem.
Kā politiski atbildīga valsts amatpersona sniedziet skaidrojumu, kā valsts ir izvērtējusi COVID 19 vakcīnu drošību iedzīvotāju dažādām vecuma grupām, tostarp vecāka gada gājuma cilvēkiem, grūtniecēm un bērniem? Attiecībā uz bērnu vakcināciju – viens no vadošiem pētniekiem Dr. Luidži Notarandželo (Dr. Luigi Notarangelo) atklāti ir pateicis, ka koronavīrusa vakcīnas bērniem “šajā brīdī pat nav apspriežamas”.
G20 sola gādāt, lai pasaules valstīm būtu vienlīdzīgas iespējas saņemt vakcīnas pret Covid-19
Dakteri saka ka vajag izvairīties no visa liekā medicīnā,lieki nelietot antibjotikas,zāles,jo visām esot blaknes.Te aizokeāna onkuļi piedāvā gēnu inženierijas nano jaunāko mistisko kokteili pret šo kovida afēru.Latvijas dakteri jau lieto preparātus kuri palīdz tiem kuri guļ intensīvajā terapijā.Vai kāds var garantēt ka amerikāņu pote neizraisīs ilgtermiņā vēzi,neauglību,citas slimības jo iejaukšanās gēnos ir ļoti riskanta?Kapēc neviens nekorumpēts ārsts nekliedz pilnā riklē par šo marasmu,nav vairs tādi ārsti?
Tāpāt ari tiek iebilsts, ka vakcīna nav droša...
ceru, ka dos brīvu izvēli cilvēkiem...?
Sveika, necienījamā persona, kam ir vidēja lieluma vai paliels suns, kuru ved staidzināt pie bērnudārza "Vāverīte" žoga, blakus ēkām Katoļu 50, 52 un 52a.
Savāc aiz sava suņa, lai nav jāstaigā pa mīnu lauku - pārējie suņu saimnieki māk savākt, bet te, ja jāstaigā ar savu suni pa tumsu, ir liela iespējamība iekāpt lielā "dāvanā". Pie tam pats/-i ikdienā ved tur savu suni!
https://www.google.com/maps/@57.3858241,21.5504402,3a,75y,354.9h,96.61t/data=!3m6!1e1!3m4!1scBFc2r9zvizDeNKCi-XR7Q!2e0!7i13312!8i6656?hl=lv
VAKAR BIJU RĪGĀ, UN PA VIESNĪCAS LATVIJA NUMURIŅA LOGU VĒROJU, KAS PIE BRĪVĪBAS PIEMINEKĻA NOTIKA.
tU TĀ NEVIENS NEPROTESTĒ, PASKATATIES KĀ TO DARA RIETUMOS, TAD ARĪ VĒLMES VAINAGOSIES , AR PANĀKUMIEM.
MĒS LATVIEŠI ESAM PĀRĀK MIERĪGI , UN ARĪ NEPROTAM PA SAVĀM TIESĪBĀM ,PAREIZI CĪNĪTIES.
SEN JAU TEICU, BŪS MŪSU VALSTĪ LIELS BARDAKS, NU TĀ STUNDA IR SITUSI, VALDĪBA LIEK VISIEM NOVILKT, PAT APAKŠBIKSES... .
Lai nesabojātu svētku prieku sev pašai, esmu nolēmusi aizlidot , jo redzu šai valstī , ar katru dienu tiek ierobežotas cilvēka tiesības.
Jau rīt, atkal jauni ierobežojumi stāsies spēkā, kas personīgi man ļoti traucē, un ir nepieņemami ,un manuprāt nekam īsti nederīgi.
Tas nav normāli , ja svētku dienās un brīvdienās , es un mani padotie , nevar brīvi ne iepirkties ko grib, ne brīvi nokārtot savas lietas.
Kas tie pa svētkiem, ja es nevaru brīvi tos svinēt , kā pati gribu un kur gribu.
Lai nu tagad pilsētas mērs ataisno reiz teiktos vārdus. ka Ventspils ir valsts -valstī.
Mīļus svētkus vēlu visiem ,kuri nevar aizlidot un nosvinēt citur.
priekš krieviem tur viss ir skaisti
Vai pašvaldībai mēnesi ir jāsniedz atbilde?
Grauzēji parasti uzturas vietās, kur pieejama barības bāze, piemē…