-6 °C

Vējš 4.63 m/s

Sestdiena, 7. februāris
Nelda, Rihards, Ričards, Rišards
Eeeeeeeeee
?

Kapē_vecāk_neseko_bērn_līdz?:(Fuj!

Views
332
11.11.2022, 18:17
Baronkungs
Kauns un negods

Kāds ir iegājis mājā kura atrodas pa adresi Fabrikas ielā 2a.
Kauns un negods mūsu pilsētai.Māja ar Eiropas remontu!!!Tiešām liels hahaha.Man nesen nācās darba darīšanās uz šo adresi aizziet.Ticiet vai nē,bet es gāju ar vaļēju muti.Biju iedomājies ka šādas mājas,kurās atrodas patversmes,nav vienkārši vairāk iespējamas.
Fuiiiiiii ventiņi,kaunssss un negodssss

Views
1976
07.11.2022, 18:07
Lika
Ventspils Tehnikums

Gribas pajautāt izglitības pārvāldi un Lemberga kungam par mūsu tehnikumu! Biju izmisumā ka tagad nevar mācīties pēc vidusskolas un iegūt profesiju,gribas lai bērni dzīvotu mājās un mācās,nevisiem ir iespēja braukt prom ,dzīvot kopmītnēs un vecākiem palīdzēt āpgādāt bērnu.Brīnos ka tehnikumā neparadās nekādu jaunu profesiju meitenēm gadiem,tagad gribas pārmaiņas pilsētā izglitības jomā ,jāpardomā par jauniešiem,āgrāk -atceros notika mācības un pēc 9 un pēc 12 klases,tagad tikai pēc 9 tikai,divaini,priekš kam tad vidusskolas pilsētā???? Vispār nav izvēles ....ko darīt ja bērns grib iegūt iemaņas? Tagad ir grūts laiks kad augstākai zglitībai nav jēgas pārsvārā, jauniešiem gribas ātrāk strādāt,bet bez iegūtām zināšanām un iemaņām nevar dabūt darbu un pietedzi.Lūdzu pārmaiņas Ventspils Tehnikumā,ātgriezt mācības pec vidusskolas un piesaistītu jaunu piedagogu lai paplašināt profesijas klāstu metenēm.

Views
4010
07.11.2022, 12:10
Baronkungs
Jautājums par māju pārvaldniekiem

Kam domāti māju pārvalnieki???
Kāds kādreiz ir redzējis kādi izskatās māju pagrabi???
Tur jau var uzņemt šausmu filmas.
Mājas fasādes laiza ar mēli.Bet pagrabos gatavās cūkkūtis.
Kas par to kārtību atbild???
Mājas pārvaldnieks,ne tā.
Ja tāds nekko nedara,tad nafig tādi liekēži ir vajadzīgi

Views
1649
07.11.2022, 11:50
Baronkungs
Kārtējais IDIOTISMUS

Cilvēku stulbumam nav laikam nekādu robežu.Ķekavā esot nofilmēts ka brauc pusizjaukts BMW.Noskatījos to mazo ierakstu,un neko tādu ekšen es tur neieraudzīju.Par ko tur šausmināties??
Mīļie tautieši,paskatieties lūdzu interneta vietnes kā brauc Indijā un Bangladešā.Tur par tādām muļķībām neviens nešokējās.Kaut kāds sviests mūsu galviņas notiek

Views
872
07.11.2022, 11:41
Kūciņa vietējā
Ko dzēš, a?

Ēēē,Ventiņi mani mīļie.
Kāpēc forumā tiek dzēsta foruma diskusija par cilvēkiem,kuri ir negodprātīgi? Nepaspēju izlasīt komentus, a diskusija tu-tūū.

Views
1697
05.11.2022, 11:58
Pēdējās komentētās

Begini Cara hapus data (kredivo) dan hapus akun (Kredivo) kamu bi…

Pirms 32 sekundēm

Cara Membatalkan Pinjaman (kredivo) Pembatalan dengan cara menghu…

Pirms 3 minūtēm

Cara Membatalkan Pinjaman (kredivo) Pembatalan dengan cara menghu…

Pirms 5 minūtēm