-7 °C

Vējš 4.12 m/s

Sestdiena, 7. februāris
Nelda, Rihards, Ričards, Rišards
Kondrāds Karlovičs
Krievija -teroristu valsts

Beidzot Krievija atzīta par teroristu valsti! Tuvojās lēniem soļiem pēdējās impērijas sabrukums!

Views
1138
25.11.2022, 17:16
pareizais
Pilsētas problēma... joprojām aktuāla...

Sen neskatīju ss.lv dzīvokļu piedāvājumus mūsu pilsētā, bet te uzradās vajadzība ....
Un skatos un domāju; vai ko palaidu garām - lielo algu pielikumu? Vai cenu kritumu veikalos un visiem citiem maksājumiem???
Laikam nē!
Bet skatot dzīvokļu piedāvājumus to var padomāt-cenas kā Rīgā, kur pelna citas naudas;
Neskaitāmie atkal līdz maijam , kad sabrauks naudas maisi.. nu kāda jēga man līdz maijam ? un tad atkal staigā..? Vidēji prasts dzīvoklis 250eir.+komunālie ap tādu summu...
Esmu Ventspilnieks, nezinu pilsētā vietu, kur algas tik augstas, ka parastais strādnieks var atļauties tikai dzīvoklim 500 eir mēnesī...
bet nu tiem kam ir īrējamās telpas apetīte laba; nav naudas -brauc prom.. Vai tad daudz jauno ģimeņu šeit paliek? Jo nav jau kur dzīvot-kredīti šai laikā-labi jāpadomā.... Jaunā valdība jau pukst par pārlieku tērētu naudu un kādus pielikumus gaidāt-nē... sola tikai lielāku dārdzību...
Un tad jautājums joprojām; kur lai dzīvo cilvēki Ventspilī ;

Views
1576
23.11.2022, 17:39
Krievlauks
Izstumta pilseta

Loti smuki musu pilsētā. Jadzīvo kā pie sankcijām kad neviens vairak negrib te braukt. Uz valsts svētkiem visur (!!) notiek Jāņa Lūsēna patriotiskie koncerti un pat Aluksnē un Jelgavā pat divi koncerti MANS ZELTS IR MANA TAUTA. Tikai te neviens negrib braukt. Galvenais kad te ir visādas Svjatki un Masļenicas, Tatjaņin ģeņi un granīta sarkanarmieši ar sarkan zvaigzni pierē pie galvenas pilsetas kulturas vietas bibliotēkas. Bērni iet smelties zinašanas un kulturu uz turieni, bet stāv viens slepkavnieku simbols un rada kas šai pilsetaā galvenais nevis latviešu patriotisms. Krieviem ir tāds IZGOJI teiciens. Riktigi pateikts pa hutes pilsetu.

Views
5847
23.11.2022, 15:25
Kàpèce
Siltums dzīvokļos.

Kā jums ar siltumu dzīvokļos?Vai šie noteiktie 19 grādi ir okey?Man ir 19.5 grādi un naktīs,kad ir lētāks tarifs,tiek ieslēgts sildītājs,tā vispār nezin,cik būtu?Biju svētkos ciemos Siguldas ielā,tur kurina uz nebēdu,nekādas normas netiek ievērotas.Kā tad īsti ir?

Views
2426
23.11.2022, 14:59
Urzula
Nekas jauns... bet jau pierādits , kas bija domāts..

Beidzot atrasti pierādījumi, ka Covid-19 radīts laboratorijā;

Kā vēsta portāls tautaruna.nra.lv, Vācu zinātnieki ir atraduši pierādījumus tam, ka koronavīrusam Covid-19 ir laboratoriska izcelsme, raksta TopNews. ēc ekspertu domām, SARS-CoV-2 99,9% ir iegūts no dabiska vīrusa mākslīgas kopijas. Šis vīruss par 99,9 procentiem ir mākslīgs, iespējams, manipulēta dabiska vīrusa kopija,” sacīja zinātnieks. Darba autori uzskata, ka SARS-CoV-2 ir īpaši ģenētiski modificēts vīruss.

Tātad pierādīts fakts , ka esam inficēti apzināti; tik iemesls neskaidrs -vai lai daudz izmirtu, vai milzu peļņa no vakcīnām???

Views
1645
22.11.2022, 09:42
Eeeeeeeeee
Ko_pukst????????????

KO_Jūs_puks t?????????

Views
977
16.11.2022, 17:03
Pēdējās komentētās

Begini Cara hapus data (kredivo) dan hapus akun (Kredivo) kamu bi…

Pirms 1 stundas

Berikut Cara Hapus Akun di (kredione) Kamu bisa menghubungi layan…

Pirms 1 stundas

Cara Membatalkan Pinjaman (kredivo) Pembatalan dengan cara menghu…

Pirms 1 stundas