-7 °C

Vējš 4.12 m/s

Sestdiena, 7. februāris
Nelda, Rihards, Ričards, Rišards
C
C
CIP
MTV un citi 90"gadu sākumā

Sveiki.Kurš atceras,ka 90sākumā Ventspilī sāka rādīt satrelītkanālus MTV,PRO7,SAT1 u.c. Interesanti kuram Ventspilī bija šī lieliskā ideja un māka realizēt...90sakumā ar darbu bija čābīgi :))) tāpēc bieži vien no depresijas glāba MTV kanāla mūzika!Paldies tam cilvēkam vai kolektīvam kurš to Ventspilī realizēja

Views
945
17.10.2022, 12:23
tupenis
Jautājums VOC (Ventspils olimpiskā centra) vadībai

Lūdzu izskaidrojiet man, kāpēc Ventspils peldpaseina sporta zālē 2 stāvā, no pagājušās nedēļas vecākam, kurš stāv klāt savam bērnam un skatās kā viņš trennējas ir jāpērk abonoments arī priekš vecāka, kurš vienkārši pieskata savu bērnu? Nepietiek, ka abonoments tiek pirkts bērnam, papildus tiek maksāts arī trennerim. Dežurante lejā uzstāj, ka jāmaksā arī par skatīšanos, ja bērnam nav 16.gadi nodarbības bez vecāku uzraudzības nedrīkstot notikt. Es noteikti varētu piekrist, ka treneriem var neuzticēties, jo viņš nodarbojas vienīgi un tikai ar manu bērnu, bet kāpēc tik nekaunīgi tiek prasīta nauda arī par to, ja es paskatīšos uz savu bērnu? Ļoti prasās pēc Bez Tabu..

Views
1973
12.10.2022, 12:35
Vpr
Cietuma balss

https://sv2022.cvk.lv/pub/969-rigas-ieslodzijuma-vietu-iecirkna-komisija/velesanu-rezultati

Zaļo un Zemnieku savienība (Lembergs) - 22,1%
Politiskā partija "Stabilitātei!" (Rosļikovs) - 14,5%
"Latvijas Krievu savienība" (Mitrofanovs) - 12,3%
LATVIJA PIRMAJĀ VIETĀ (Šlesers) - 9,1%
"Saskaņa" sociāldemokrātiskā partija (Urbanovičs) - 8,2%
Politiskā partija "KATRAM UN KATRAI" (Gobzems) - 7,2%

Views
1176
10.10.2022, 20:40
Urzula
Pilsētas problēma...

Jau kādu laiku Ventspilī nav iespējams izīrēt normālu dzīvokli, ir tikai iebraucējiem, un kad viņu laiks beidzas sākas uz laiku ar entām gultām un nezin ko... Ar ko pilsētas iedzīvotāji ir sliktāki par tūristiem??? Vai mūsu nauda smird?
Ja arī ir kāds dzīvoklis; tad tas ir saimnieka gaumē ; zils vai sarkans, vai melns pamattonis un neko nemainīt!!!
Ja vēlos gadus 2-3 īrēt , kā to var pieņemt kā normu? Un vai tas ir ētiski gulēt gultā kur neskaitāmi gulējuši.. palikuši visādi traipi-saimnieki-Jums pašiem tas liekas normāli?
Praktiski paši Ventspilnieki izdzen savējos no pilsētas-jo paaudzes mainās un jauni cilvēki nevar šeit atrast dzīves vietas-nav laiki kredītiem, lai savu pirkt...
Varbūt kāds no saimniekiem var pastāstīt-kāpēc tā???

Views
4392
05.10.2022, 21:50
Pilsetnieks1
Bardaks

Sestdien redzēja kaut kādu auto saietu āra akvaparka stāvlaukuma pusi stāvlaukumu bija nobloķējusi ka nevar tikt garām un puto tas pats bija. Kur Ventspils dome un pašvaldības policija skatās.

Views
1377
29.09.2022, 23:22
Baronkungs
Jautājums Nezinu kam????

Braucot šodien ar velosipēdu pa rūpniecības ielu pie vilciena pārbrauktuves,kur pagriežās uz apvedtiltu ,es ieraudzīju kaut ko dīvainu un cilvēka prātam neaptveramu,nesaprotamu parādību.Tur sēdēja veca tantiņa un rubināja ar nazi no zemes arā zāli.Jūs gadījumā galīgi ņiahujeļi????Kur ir cilvēktiesības,kur ir mūsu eiropa????Šitā ir Eiropa???Jūs ko nopietni???Es esmu visu veco Eiropu krustām šķērsām,bet tādus murgus nēesmu redzējis nekur.
Gribētos zināt,kad vienreiz beigsies ņirgāties par cilvēkiem????Kaddddd????
Un beidziet man dirst ka tā ir kapitālistiskās valstīs.Esmu bijis 24 valstīs.Piedodiet bet tā nav nekur.Beļģijā pat sētnieks papīru neceļ ar rokām, priekš tam ir speciālas knaibles.
Ziniet kas mēs esam???
No meža iznākuši mērkaķi,kuram iedota granāta, kurš to bāž mutē,jo domā ka tas ir ēdams,un domā ka tā pat dara visi un citur.
Kauns un negods

Views
1727
29.09.2022, 23:07
Pēdējās komentētās

Begini Cara hapus data (kredivo) dan hapus akun (Kredivo) kamu bi…

Pirms 1 stundas

Berikut Cara Hapus Akun di (kredione) Kamu bisa menghubungi layan…

Pirms 1 stundas

Cara Membatalkan Pinjaman (kredivo) Pembatalan dengan cara menghu…

Pirms 1 stundas