Uzmanieties čiganiete ....
Uzmanieties, čigānietete staigā pa daudzdzīvokļu māju, treptelpām, rausta durvis, " tirgo apavus". Īpaši uzmaniet savus vecos cilvēkus un bērnus, lai neielaižas sarunās.
Vējš 2.57 m/s
Uzmanieties, čigānietete staigā pa daudzdzīvokļu māju, treptelpām, rausta durvis, " tirgo apavus". Īpaši uzmaniet savus vecos cilvēkus un bērnus, lai neielaižas sarunās.
Komentāri (26)
Trakums.
Redzot, ka nepiederošas personas vazājas pa kāpņutelpām, vajag zvanīt pašvaldības policijai, un, Ja iespējams, uztaisīt kādu foto. Man gan ar filmēšanu sanāca tā. Bērzu ielā čigāni salecās ar krievu meitenēm. Bija baigais tracis, iesaistījās arī policija. Pēc kāda laika saņēmu ielūgumu ierasties policijā, jo es internetā esot publicējis krimināllietas materiālus. A ko, es te kāds baigais speciālists, lai saprastu, kur te kas krimināls, kur vienkārši tracis. Te katru dienu kas notiek.
Daudz ir tādas lietas un absurdas situācijas,ka pēc tam jau sāku domāt,vai vispār labāk nepalikt vienaldzīgam un paiet garām.Arī videoreģistratorā uzņemtie kadri var tikt piešūti cilvēkam kā nelikumīga filmēšana,pat neskatoties uz to,ja tie būs konkrēti pierādījumi.Murgs gatavais.Bet ja samaksāsi par video reģistratora izmantošanu,tad viss ir štokos.Varbūt pārspīlēju,bet ir aizdomas ka pienāks tādi laiki,ka,ja samaksāsi,tad tevis izdarītais noziegums nebūs noziegums.
Vels viņu sazin,ar kuru galu domā mūsu pašu ievēlētie priekšstāvji.Vai tiešām demokrātija ir bardaks?
Kas tad tiem ubagiem pabalstus samazināja? :D
Šo tēmu derētu arhivēt.Pirmdien pie darba ķersies cenzors.Čigāni viņam,liekas,pietuvināti,izdzēsīs kā likts.
Man nav ilūzijas par t i e m čigāniem, vnk ar manējiem viss kārtībā.)
salīdzinajums ir tīri simbolisks. Ja tavu meitiņu tie smirdīgie eži uzvilinās uz adatu,tad galviņā atnāks tev citas domas par čigāniem. tā viš i
Salīdzināji mehānismu ar dzīvu radību.
Aizbrauc uz CSDD apskati ar savu auto un pafleitē tiem vīriem,kā šeit-vērtējiet manu mašīnu pēc tiem pozitīvajiem.Trūkumi ir visiem. Dumjšs esi ,vai kā?
Ko darīt ar tādiem latvieša atkritumiem kā 666.lv?
Neko!
Jo, bēdīgi, bet ļoti iespējams,
kādā dzēruma kautiņā pudeles brālis par tevi "parūpēsies"...
Redz,dzēruma kautiņi,-tie ir priekš tevis un taviem vatņikiem.
Es,par laimi,grādīgos dzērienus nelietoju.
tā viš ir,
tā ir sanācis ka man apkārt gadījušies tikai dievbijīgi, strādīgi, kārtīgi un labi čigāni. )
Un, mana pārliecība, ka ikviena tauta jāvērtē pēc tās labākajiem pārstāvjiem un absolutizēti vispārinājumi , noliekot kādu tautu, izraisa tikai riebumu.