10 °C

Vējš 7.72 m/s

Trešdiena, 25. marts
Māra, Mārīte, Marita, Mare
pareizais
....par pensionēšanās vecuma celšanu –

...""Politiķu aizsāktā diskusija par iespējamo pensionēšanās vecuma paaugstināšanu radījusi gan viļņošanos sabiedrībā, gan apstiprinājumu no ekspertiem – pašreizējā demogrāfiskā situācija neļauj atslābināties un neko nedarīt. Latvijā strādājošo skaits samazinās, un viņiem ar katru gadu būs arvien grūtāk uzturēt pensionārus, nemazinot pensiju apmēru. Savukārt Latvijas Televīzijas aptaujātie strādājošie par pensionēšanās vecuma celšanu lielākoties negrib pat dzirdēt.""
Vai tiešām domājat , ka tas ir normāli celt vēl, ja tagad jau cilvēki izdzīti kā vergi, sabeigtām veselībām? Vai lai strādā līdz uz skuju taku-nebūs pensijas jāmaksā?

Views
1624
18.04.2023, 12:52
Eeeeeeeeee
Kā?

Labu vakaru! Kā ta tā. Sasit puis vien pārventelē diens laika un visi iet garam? Neviens nepalīdzam? Cuivēk mīļumajie, kas jumiš kait?!

Views
790
13.04.2023, 12:04
Sintija:)
Nepieciešama atsaucība Gāliņciema rajonā

Sveiki! Ir kāds atsaucīgs cilvēks? Ir kāds, kas dzīvo netālu no Gāliņciema jaunās bibliotēkas.
Uzrakstiet man ziņu whats up.
Man ir viens lūgums.
29776385

Views
1639
13.04.2023, 09:57
Eeeeeeeeee
Tas nav vairāk pat baig smieklīgi!

Jūs Dunžānūtie cuivēk i redzējuš tās cēns, kas i tagadim veikaliņ plauktos?

Kas tas i vells parāvs! Jūs pļutamais i pa to galv? Kā taut pieļauj ko tād!!!!!

Es tak sāvs pēdējās apēns nedos lombardā, lai var ko ēst dabūt uz kār zob, kas tā jau kunkst pēc zob doktoriņ!

Kā Jums kauns nav! Kaunu biksēs sabāzuš! FUJ!

Views
1657
10.04.2023, 23:00
Baronkungs
Toaletes

Sakiet lūdzu kāpēc pārventā nav tādas mājiņas,ko sauc par toaletēm.Kur cilvēks ejot ar kājām no bijušās 5 vidusskolas uz Dzintara ielu,kur var nokārtot dabiskās vajadzības???
Biksēs???
Krūmos cik es zinu arī nedrīkst.
Lūgums idiotiem neatbildēt( Martai p, Viktors+,un līdzīgiem)

Views
2076
09.04.2023, 11:11
Bruns Svilis
Interjera dizainers

Vai Ventspilī tādu var atrast? Nepieciešams pārplānot dzīvoklī istaba priekš bērniem, lai optimiāli sadalītu istabu pa daļām!

Views
559
06.04.2023, 16:46
Pēdējās komentētās

priekš krieviem tur viss ir skaisti

Pirms 2 stundām

Vai pašvaldībai mēnesi ir jāsniedz atbilde?

Pirms 5 stundām

Grauzēji parasti uzturas vietās, kur pieejama barības bāze, piemē…

Pirms 9 stundām