Vējš 4.63 m/s
Honkongas kaķim ir ID karte, fotogrāfija, dzimšanas gads , pieraksts dzīvesvietā, ikmēneša maksājums par ēdienu un medicīniskā apdrošināšana!
Jau apnika Ventspils reisam ir jau sen problēma- transportā nevar norēķināties ar kārti ne no rīta ne pēc darba,jūs nesaprotāt kā cilvēkiem jābrauc darbā,skolā,dārziņos?! Un pēc tām mājās? Tās nav mūsu vaina,tàd jābrauc bezmaksas,loĝiski,kāpēc man jāizkapj? Un ko tālāk ...citiem arī nedarbojas termināls..man jākāve uz darbu? Jāiet no parventas ar kājam?šodien es nevarēju ne ar autobusu ne ar maršrutnieku aizbraukt mājas plkst 17,nestrāda termināls,gāju pa tiltu lietus arā,katru dienu viens un tāds pats,apnika....Es saprotu ka jābūt skaidrai naudai kabatā,bet ir tādas dienas kad nav,vai līdz 5 eiro kartē,kāds vispār Reisā aizdomāties un lēmt problēmu negrib?!
daudz kārt esmu lasījis šādu frāzi.Nu es jau ar tādu vai tādu naudiņu varu izdzīvot.Ko nozīmē izdzīvot???
kādā gadsimtā mēs dzīvojam ko?21 majā,nu kaut kā neizskatās.Karš mums notiek,mēs karojam,un tapēc ir jāizdzīvo???Viss visapkārt ir noārdīts un dzīvojam krāsmatās???Ja jau jāizdzìvo???
Jums tā neliekas ka pie mūsu attīstības un dzīves līmeņa lietot frāzi,"izdzīvot"ir kauns un negods.
vai varbūt ka kriksas kundzei tas ir normāli,graust sakaltušu maizi un klāt sūkāt vecu teļa asti.
Sveiki! Gribētu uzsākt gatavo foreļu ikru tirdzniecību Ventspilī! Gribētos zināt vai Ventspilniekiem tas ir aktuāli vai ir intrese? Protams ar piegādi līdz durvīm
Visi bļauj kad nav kas strādā.Trūkstot darbinieku.???
1.neviens nekad nestrādās idejas vārdā,sen vairs nav komunisms.Ja gadījumā kāds to nezina.
Cilvēkiem vajaga gan ēst,gan ģērbties,gan bērnus audzināt,skolot,gan auto iegādāties un mājokli uzturēt.Ne tā???Vai varbūt ka nekko tādu cilvēkiem nevajaga.Un cilvēkus vispār nevajaga jo visu var izdarīt attālināti caur datoru.Nu murgs kaut kāds ne tā???
Vai tad darba devēji tiešām ir tik glupi,muļķi,ka nesaprot ka neviens cilvēks nekad nebūs ne lētais darbaspēks,ne muļķi.Jādzīvo ir kā darba devējam,gan darba ņēmējam.
Un ļoti interesanti,kurš darba devējs dzīvo,vai var izdzīvot ar minimālu algu...
Nu dirsēji,sāciet dirst
Ejot pa veikalu,maxsima.Kad tiek atvesti lētie kartupeļi.Kas tur notiek??? Ārprāts vienkārši,rok tās kaudzes ka tāds meža cūku bars.Vēl tik vajadzētu rukšķēt labsajūtā.
Tā vien gribējās nolikt lāpstas un dakšas lai vieglāk ir rakties,jo beidzot tikuši kartupeļu talkā.Ko jūs tur taisaties izrakt?
Smilktis visapkārt,maisi sapluinīti.
Kas tad mēs esam attīstīta sabiedrība ,vai traks meža cūku bars,kur tas ies pāri tur ne tikai zāle vairs neaugs,bet pat asfalts vairs nebūs
Begini Cara hapus data (kredivo) dan hapus akun (Kredivo) kamu bi…
Cara Membatalkan Pinjaman (kredivo) Pembatalan dengan cara menghu…
Cara Membatalkan Pinjaman (kredivo) Pembatalan dengan cara menghu…