Nu jau bijušais FK Ventspils kapteinis Vitālijs Smirnovs savu karjeru turpinās citā Latvijas Virslīgas klubā – Jūrmalas Spartaks.

Pēc veiksmīgi aizvadītās pērnās sezonas, kurā Smirnovs piedalījās visās 27 Virslīgas čempionāta spēlēs (visas sāka pamatsastāvā), ventspilnieku kapteinis bija devies pārbaudē uz Anglijas Championship līgas komandu Blackpool. Lai gan tur pavadītajā laikā Vitālijs par sevi atstāja labu iespaidu, tomēr līgums ar viņu netika parakstīts.

 

Jāatzīmē, ka Smirnovam tika piedāvāta iespēja palikt arī ventspilnieku rindās, taču futbolists nepiekrita līguma pagarinājumam. Tā vietā par sev izdevīgāku variantu bijušais FK Ventspils kapteinis izvēlējās Jūrmalas vienību Spartaks, kas pagājušā gada čempionātā ierindojās vien septītajā vietā. Jāpiebilst, ka šajā laikā Spartaka rindas papildinājuši arī tādi Latvijā labi zināmi spēlētāji kā Edgars Gauračs un Ritus Krjauklis.

 

Interesanti, ka šobrīd nav zināms, kāds būs komandu sastāvs jaunajā sezonā, jo šobrīd licenci spēlēšanai virslīgā nav saņēmušas Skonto un Daugavpils Daugavas komandas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: