Savu uzvaras gājienu Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas turnīrā turpina Baltijas tranzīta servisa (BTS) basketbolisti, kas savā laukumā ar 99:92 (24:21, 24:16, 30:26, 21:29) apspēlēja Ogres komandu.

Jāatzīmē, ka ventspilniekiem tā bija piektā uzvara pēc kārtas, kā arī jau 13. panākums čempionātā, kas viņiem ļauj ieņemt pārliecinošas līderpozīcijas B apakšgrupas kopvērtējumā.

 

Rezultatīvākais spēlētājs aizvadītajā mačā BTS rindās ar 25 gūtajiem punktiem bija Mārtiņš Auns, kas realizēja septiņus no 11 trīspunktu metieniem. Produktīvu spēli aizvadīja arī Jānis Zemels, kas izcēlās ar divciparu rādītājiem gan gūtajos punktos (13), gan rezultatīvajās piespēlēs (10). Zemeļa kontā arī četri izprovocēti noteikumu pārkāpumi un trīs atlēkušās bumbas, kas viņam deva labāko efektivitāti komandā (+22).

 

Pārējie punktu guvēji: Kārlis Pauls Lasmanis (16), Ainārs Balsers (10), Pēteris Rudzājs (9), Elvis Čoders (8), Kārlis Gubāts un Klāvs Šilbergs (abiem pa 6), Raivis Upe (5), Krists Felš-Milbergs (3).

 

A grupā tik pat uzvaru 14 mačos ir Ventspils Augstskolas basketbolistiem, kas arī pārliecinoši līderi. VeA basketbolisti šī gada pirmo spēli aizvadīs 11. janvārī, kad savā laukumā uzņems Mārupes komandu, bet BTS savā laukumā jau 3. janvārī spēlēs ar Pārdaugavu/LU.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: