Lai ventspilnieki un pilsētas viesi varētu pilnībā izbaudīt Ventspils Jaungada salūta krāšņumu, Radio SWH Ventspils studijas frekvencē 105.4 FM iecerēts pārraidīt salūtu pavadošo mūziku un Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga tradicionālo Jaungada uzrunu.
Kā jau ierasts, Ventspilī Jauno gadu sagaida ar grandiozu salūtu pēc īpašā Ventspils laika – plkst. 00:33:44. Šogad saistībā ar Lielā laukuma rekonstrukciju mainījusies Jaunā gada sagaidīšanas vieta – iedzīvotāji un viesi šogad aicināti pulcēties uz Jaunā gada sagaidīšanas pasākumu Lielajā prospektā pie Aleksandra ielas un stāvlaukumā pie olimpiskā centra „Ventspils”.
 
Salūtu sarūpējuši SIA „Svētku aģentūra” pieredzējušie pirotehniķi, kuri sola vairākus pārsteigumus, kas saistīti ar pirotehnikas jaunāko tehnoloģiju sasniegumiem. Viens no tiem – uguņošana trīsdimensiju formātā, līdz ar to no jebkuras vietas varēs labi redzēt gaismas zīmējumus. Būs arī citi pārsteigumi.
 
Salūtu, kā ierasts, pavadīs īpaši izvēlēta mūzika. Tāpēc, lai neatkarīgi no tā, kurā vietā pilsētā būsiet izvēlējušies vērot salūtu, aicinām sameklēt Radio SWH Ventspils studijas frekvenci 105.4 FM savos radioaparātos vai mobilajos telefonos, lai jau no plkst. 00:15 līdz pat 00:45 noklausītos grupas „Linga” muzicēšanu, tradicionālo Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga apsveikumu svētkos un salūtu pavadošo mūziku.
 
Atgādinām visiem Jaungada sagaidītājiem, ka jau no plkst. 23.30 Jaunā gada sagaidīšanas pasākumā ventspilnieku un pilsētas viesu priekam uzstāsies grupa „Linga”. Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga apsveikums svētkos izskanēs plkst. 00.30, savukārt svētku uguņošana sāksies plkst. 00.33.
 
Pasākuma laikā būs satiksmes ierobežojumi:
 
Laika posmā no plkst. 8.00 līdz 1. janvāra plkst. 05.00 slēgta satiksme Aleksandra ielas posmā no Ģertrūdes iela līdz Lielajam prospektam.
 
No plkst. 15.00 būs aizliegts novietot automašīnas stāvlaukumā pretim OC „Ventspils” un uz Lielā prospekta braucamās daļas posmā no Brīvības ielas līdz Kuldīgas ielai.
Laikā no plkst. 22.00 līdz 1. janvāra plkst. 03.00 tiks slēgta satiksme posmā Lielais prospekts – Kuldīgas ielas krustojums un Lielais prospekts – Brīvības ielas krustojums un tam pieejošās ielas, tai skaitā dzīvojamo māju pieejošās ielas.
 
 Psākuma organizatori atvainojas par sagādātajām neērtībām!
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: