Pašā gada nogalē ventspilnieki, īpaši ģimenes, aicinātas piedalīties tautas sporta pasākuma "Nāc un sporto!" aktivitātēs.

28. decembrī plkst. 10 1. pamatskolas sporta zālē visiem interesentiem būs iespēja uzspēlēt frisbiju. Sacensību formāts būs ļoti vienkāršs, jo komandu varēsiet pieteikt sacensību vietā, pirms sākuma, bet nepieciešami vismaz 5 spēlētāji. Pārējie noteikumi, kā jau īstos frisbija mačos.

31. decembrī plkst. 12:00 pie Olimpiskā centra „Ventspils” basketbola halles ieejas tiks dots starts tradicionālajam "Vecgada skrējienam". Sacensībās aicināti piedalīties ikviens, neatkarīgi no vecuma. Katrs varēs brīvi izvēlēties sev piemērotu distanci - no 1 līdz 5 kilometriem bez laika kontroles, kā arī distances ar laika kontroli - sievietēm 3 km un vīriešiem 5 km.

Sports ir daļa no veselīga dzīvesveida un Tautas sporta pasākumi "Nāc un sporto!" ir iespēja ikvienam aktīvās atpūtas cienītājam nodarboties ar fiziskām aktivitātēm.

 

Organizatori pateicas sportistiem un ģimenēm par iesaistīšanos sporta aktivitātēs un novēl Priecīgus Ziemassvētkus un sportisku 2014.Olimpiskogadu!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: