Basketbola klubs "Ventspils" jau piekto gadu, sadarbībā ar Ventspils augstskolas studentu rīkoto labdarības projektu "Radi Brīnumu", organizēja labdarības spēli. Šogad labdarības spēle notika Eiropas Izaicinājuma kausa spēlē 17. decembrī, un tās laikā tika saziedoti 630 lati.

Saziedotie līdzekļi nonāks Ventspils novadnieka - ugālnieka Andra Rēdeļa rīcībā, jaunietim nepieciešams iegādāties dzirdes aparātus, lai varētu pilnvērtīgi dzīvot.

Andris Rēdelis ir vājdzirdīgs jaunietis, kuram 12 gadu vecumā gripas komplikāciju rezultātā radās dzirdes traucējumi. Andris ir viens no tiem bērniem, kuram tika palīdzēts arī pirms astoņiem gadiem pirmajā "Radi Brīnumu" labdarības projekta laikā, bet ir pagājuši gadi un Andrim nepieciešama palīdzība - jauni dzirdes aparāti, kuri izmaksā 3370 Ls, lai varētu pilnvērtīgi izbaudīt dzīvi, kā arī mācības Cīravas Profesionālajā vidusskolā. Andris ir aktīvs jaunietis, kurš iesaistās sabiedriskajā dzīvē, neskatoties uz to, ka jaunietim ir dzirdes problēmas. Andris dzied 2 koros, dejo tautiskajās dejās, mācās spēlēt ģitāru un raksta dzejoļus, kā arī spēlējis Ugāles teātrī.

Andrim Rēdelim vēl varat ziedot, apmeklējot labdarības koncertu 20. decembrī plkst. 18:00 Ventspils Livonijas Ordeņa pilī. Vairāk informācijas par labdarības projektu un palīdzību Andrim varat izlasīt mājas lapā radibrinumu.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: