Šodien priekšpēdējo Latvijas futbola virslīgas maču savu līdzjutēju priekšā aizvadīs FK "Ventspils" futbolisti, kas uzņems FC "Jūrmala" komandu, turklāt, ja ventspilniekiem izdosies uzvarēt, Jurģa Pučinska komanda pakāpsies uz turnīra tabulas pirmo vietu. 

Sestdien „Skonto” bez vairākiem pamatsastāva spēlētājiem nespēja gūt vārtus Daugavpilī (0:0 pret „Daugavu”), līdz ar to „Venstpils” šobrīd no Rīgas kluba atpaliek tikai vienu punktu, bet šodienas spēlē ir iespējams paņemt veselus trīs, kas ļautu pārņemt pirmo vietu kopvērtējumā. Vienīgais šķērslis šo trīs punktu iegūšanai ir „FC Jūrmala”, kura šobrīd sīvi cīnās par sesto vietu kopvērtējumā un no citas Jūrmalas komandas "Spartaks" atpaliek par diviem punktiem.

 

Pirmajās divās cīņās pārliecinošas uzvaras izcīnīja ventspilnieki, turklāt neļaujot ''Jūrmalai'' gūt kaut vienus vārtus. Vispirms pavasara izskaņā Ventspilī mačs noslēdzās ar 3:0, savukārt pirms pāris nedēļām Slokā kurzemnieki svinēja panākumu ar 2:0. Šobrīd, kad ir čempionāta izskaņa, uzvaru vērte ir pieaugusi ne tikai potenciāli spēcīgākajai ''Ventspils'' komandai, bet arī jūrmalniekiem, līdz ar to apgalvot, ka 2011. gada sezonas čempionei pārņemt līderpozīcijas šodien būs gluži vai formalitāte, nevar. 

 

Pēc šīs spēles gan "Ventspils", gan "Skonto" būs jāaizvada vēl trīs kārtas. "Ventspils" vēl būs jāspēlē ar Ilūkstes NSS, "Metta"/LU un Rīgas "Daugavu", bet "Skonto" pretiniekos būs "Liepājas Metalurgs", "Spartaks" un FK "Jelgava".

 

futbolavirsliga.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: