BK "Ventspils" basketbolisti izcīnījuši trešo uzvaru Aldaris LBL čempionātā, Kurzemes derbijā savā laukumā ar 75:53 sagraujot "Liepāju/Triobet".

18 punktus uzvarētājiem guva Jānis Timma, bet 17 - Ronalds Zaķis.

 

Ventspilniekiem šajā mačā palīdzēt nevarēja ne vien Māris Gulbis, bet arī Lorenco Viljams un Andrejs Gražulis. Savukārt liepājnieki ieradās bez Kinslija Oguči, kurš komandu jau pametis.

BK "Ventspils" maču sāka tik iespaidīgi, ka pirmo piecu minūšu laikā faktiski izšķīra mača likteni. Mājinieki izvirzījās vadībā ar 17:2, bet līdz ceturtdaļas beigām rezultāts bija 26:11. Arī otro ceturtdaļu krietni labāk sāka laukuma saimnieki, ātri panākot 20 punktu pārsvaru, bet puslaika beigās to vēl palielinot - 47:23 pēc 20 spēles minūtēm.

Protams, pirmais puslaiks ir tikai pirmais puslaiks, bet otrajā spēle var sagriezties kājām gaisā. To lieliski saprata arī BK "Ventspils" basketbolisti, trešo ceturtdaļu arī aizvadot ar lielu apņēmību, neļaujot sāncenšiem pat iedomāties par intrigas atjaunošanu. Iegūt vēl lielākus plusus gan nesanāca, taču tas arī īsti nebija vajadzīgs.

BK "Ventspils" svinēja uzvaru 75:53, tiekot pie trešā panākuma LBL tik pat mačos. Jānis Timma atzīmējās ar 18 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām, bet Ronalds Zaķis guva 17 punktus. Savukārt Dāvis Lejasmeiers guva 12 punktus, atdeva sešas rezultatīvas piespēles un izcīnīja sešas bumbas pie groziem.

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: