Sastāva komplektēšanu jaunajai sezonai turpina BK "Ventspils", papildinot to ar 208 cm garu amerikāņu centra spēlētāju Kristoferu Feiberu.

22 gadus vecais, 208 cm garais un 118 kg smagais Feibers 2012. gadā pabeidzis "DePaul" universitāti un uzsācis profesionāļa gaitas Urugvajā, tad nonācis Ukrainas klubā „MBK Mykolaiv”, kuru vada Latvijas treneris Agris Galvanovskis. Vidēji spēlē laukumā pavadījis 25 minūtes, guvis 12 punktus un izcīnījis 8 atlecošās bumbas. Uz pieciem mačiem Feibers pagājušajā sezonas noslēgumā pievienojās Ķīnas klubam Jiangsu XT, kurā vidēji mačā izcēlās ar double-double - 17,6 punkti un 13 atlēkušās bumbas.

"Kristofers ir fiziski spēcīgs spēlētājs ar pietiekami labām dotībām spēlēt groza tuvumā, kā arī uzbrukt no distances. Ceram uz viņa prasmēm tikt pie atlēkušajām bumbām. Sportists, kopā ar otru BK „Ventspils” viesstrādnieku Lorenco Viljamsu (Lorenzo Williams), ieradīsies Ventspilī jau šonedēļ. Iespējams, ka tuvākajā laikā komandai pievienosies vēl viens spēlētājs, pēc kura varēsim uzskatīt, ka būsim nokomplektējuši BK „Ventspils” 2013./2014. gada sezonas modeli. Pašlaik plānojam pārbaudes spēles, kuru laikā tad vērtēsim vai mums nepieciešami uzlabojumi, vai arī varam iesākt šo sezonu ar to, kas mums jau ir,” kluba mājas lapā citēts BK Ventspils valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics.

Šobrīd BK "Ventspils” aktīvi gatavojas jaunajai sezonai. Komandas rīcībā šobrīd ir Akselis Vairogs, Sandis Valters, Mārtiņš Laksa, Ronalds Zaķis, Dāvis Lejasmeiers, Jānis Timma, jaunpienācēji Māris Gulbis, Lorenco Viljamss un Kristofers Feibers. Par vietu pamatsastāvā cīnīsies Andrejs Gražulis, Ervīns Jonāts, Dāvis Čoders, Toms Leimanis, Edgars Štelmahers un Iļja Gromovs. Kopā ar komandu trenējas arī Artjoms Butjankovs. Zaķis un Timma kopā ar Latvijas valstsvienību turpina gatavies Eiropas čempionātam basketbolā, kurš no 4. septembra norisināsies Slovēnijā.

Foto:lubbockonline.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: