Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Ventspils nodaļa 30. janvārī aicina uz „Biznesa rītu”, kurā tā apmeklētājiem būs iespēja uzzināt atbildes uz jautājumiem pārdošanas jomā.

Seminārā varēs uzzināt kā nodrošināt aktīvu pārdošanu konkrēta uzdevuma izpildei, kāda ir labākā pārdošanas taktika brīdī, kad iegūti jauni klienti, kas ir „aukstie zvani” un tiešā pārdošana; citu efektīvu risinājumu apguve klientu piesaistē.

 

Semināra eksperti būs Gatis Silakaktiņš, Kristians Lipše un Egils Lūsis.

 

Silakaktiņš ir pārdošanas praktiķis - jau 15 gadus veic aktīvu pārdošanu darbā gan ar juridiskajām, gan fiziskajām personām. Strādājis par pārdošanas treneri dzīvības un ne-dzīvības apdrošināšanas uzņēmumos. Šobrīd Silakaktiņš vada privātbiznesu, pasniedz pārdošanas treniņus un biznesa konsultācijas privāti, un ir LTRK Biedru atlases vadītājs Rīgā.

 

Lipše jau 5 gadus darbojas zvanu centru biznesā. Šobrīd zvanu centros strādā jau 70 darbinieki divās Latvijas pilsētās. Ziemassvētku laikā nodarbojas ar Ziemassvētku eglīšu pārdošanu un piegādi. Lipše ir beidzis RSEBAA biznesa vadības fakultāti. Savukārt Lūsis ir uzņēmējs ar divu gadu pieredzi zvanu centru biznesā, kā arī basketbola kluba “TTT – Rīga” ģenerālmenedžeris (kopš kluba atjaunošanas 2006. gadā). Lūsis 5 gadus vadījis loģistikas uzņēmumu, kā arī vadījis Latvijas Nacionālās sieviešu izlasi ceļā uz Pekinas Olimpiskajām spēlēm. Studējis Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē un pašlaik apgūstu organizāciju un uzņēmumu vadību Liepājas Universitātē.

 

Seminārs notiks ceturtdien, 30. janvārī, plkst. 10:00 Ventspils Biznesa inkubatorā (Inženieru iela 101a, Ventspils). Dalība seminārā bez maksas. Reģistrēšanās dalībai līdz š.g. 29. janvārim, sūtot pieteikumu uz e-pastu salvis.roga@chamber.lv. Papildu jautājumu gadījumā zvanīt pa tālr. 28663400.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: