Olimpiskā centra „Ventspils” vieglatlētikas manēžā norisinājās Latvijas atklātais čempionāts loka šaušanā, kurā veiksmīgi startēja arī Ventspils „Odisejs” pārstāvji.

Sacensības piedalījās 76 loka šāvēji no Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Baltkrievijas un Latvijas. Diemžēl vairāki sportisti dalību sacensībās atteica, veselības stāvokļa dēļ. No Ventspils loka šaušanas kluba „ Odisejs” sacensībās piedalījās 10 sportisti.

Sacensībās notika individuālajā un MIX komandu vērtējumā, divās distancēs Indoor round 25+ un Indoor round 18 +, rekursīvā un kompaktloku klasēs. Rekursīvā loka klasei turnīri notika pēc SET sistēmas, bet kompaktloku klasei un MIX komandām pēc kumulatīvā.

Par Latvijas čempionu titulu ieguvēju kompaktloka klasē kļuva Vladislavs Fetiskins no“Odiseja”, bet dāmām Jūlija Oļeksejenko no “Atlantis”. Olimpiskajā loka klasē triumfēja kluba “Amazones” pārstāvji Marina Rjabkova un Eduards Lapsiņš

MIX komandu vingrinājumā pieaugušajiem līdz šim savu lielāko panākumu sasniedza Ventspils jaunie loka šāvēji Igors Skrebelis un Elīna Jēkabsone, kuri kļuva par bronzas medaļas ieguvējiem. Septiņpadsmitgadīgā Elīna izpildīja sporta meistara kandidāta normatīvus. Divi sportisti - Mārtiņš Kazradzis un Vladislavs Fetiskins - kļuva par sporta meistariem loka šaušanā. Kopumā sacensībās startēja 19 MIX komandas olimpiskajā un kompaktloka klasē.

Apskati foto!

Sacensības organizēja Latvijas loka šaušanas federācija sadarbībā ar Ventspils loka šaušanas klubu „Odisejs”, kā arī Ventspils pilsētas pašvaldības un Olimpiskā centra „Ventspils” atbalstu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: