Sestdien, 11. janvārī, plkst. 13.00 pansinātā un bērnu namā “Selga” uzstāsies pagājušā gada Latvijas talantīgo meiteņu festivāla titulētās princeses.

Šis meitenēm būs jau ceturtais pasākums, kurā viņas priecēs citu sirdis ar dziesmām, dejām un nelielām dāvaniņām.


Uz Ventspili meitenes dosies tāpēc, ka tieši ventspilniece Evelīna Riekstiņa, savā vecumu grupā ieguva galveno titulu Latvijas Talantīgā princese 2013. Viņa spēja pārliecināt žūriju ne tikai ar pašas sagatavoto deju, bet arī ar degsmi un sirsnīgo smaidu.

Konkursa rīkotājus uzrunāja Evelīna un viņas mamma, ka būtu ļoti jauki apciemot arī bērnu namu bērnus un iepriecināt viņus ar skaistiem priekšnesumiem Latvijas talantīgāko meiteņu izpildījumā. Tāpēc uz Ventspili dosies meitenes no dažādām pilsētām. Piemēram, Dagmāra Laicāne no Balviem, kura ieguva titulu Latvijas talantīgā princese Talants 2013. Dagmāra ir zināma arī kā dalībniece LNT ģimeņu šovā. Titulētākā meitene Latvijā Roberta Džesika Larka dāvinās bērniem savu pirmo solo albumu. Roberta ir ieguvusi tādus titulus kā Latvijas talantīgā princese 2011, Mini miss World 2011, Little miss Planet 2013, Pirmā Eiropas princese u.c. Talseniece Marta Tālberga visus iepriecinās ar skanīgu dziesmu par eņģeļiem. Priekšnesumus sniegs arī citas Latvijas 2013. gada talantīgākās princeses.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: