Pirms gadu mijas krietni garastāvokli un vietu turnīra tabulā uzlabojuši Hondas telpu futbola spēlētāji, izcīnot divas uzvaras pēc kārtas. Pēdējo maču šajā gadā ventspilnieki aizvadīs sestdien savā laukumā.

Vispirms ventspilnieki savā laukumā rādīja raksturu mačā ar Ogres komandu, kuru izdevās pieveikt ar 2:0. Abi vārti tika gūti pašā mača izskaņā – 38. minūtē Ivans Jeļica atklāja rezultātu, bet jau minūti vēlāk Sergejs Ciganovs pārsvaru dubultoja. Jevgeņijs Siromalotovs nosargāja mājinieku vārtus sausā līdz pat mača beigām, palīdzot komandai, kas kārtējo reizi spēlēja ar īsāku sastāvu nekā viesi, izcīnīt uzvaru.

Ļoti emocionāli risinājās cīņa ar New Project komandu, kurā bumba vārtos pabija sešas reizes. Ventspilnieki savus četrus guva jau pirmajā puslaikā, noslēdzot to ar 4:1, turklāt vēl sāncenši noraidījuma dēļ palika bez viena no saviem spēlētājiem. Brīdinājumus tiesnešiem nācās meklēt arī otrajā puslaikā, bija arī vārti, turklāt abos šajos rādītājos pārāki bija viesa. Viņi piedzīvoja vēl vienu noraidījumu (divi brīdinājumi), saņēma vēl vienu dzelteno kartiņu un guva vienus vārtus, taču ar visām šīm darbībām pietika vien intrigas radīšanai. Uzvaru Honda neatdeva, svinot uzvaru 4:2. Šajā mačā divi precīzi raidījumi Aleksejam Soleičukam, bet pa vienam Sergejam Ciganovam un Ruslanam Marčenkovam.

Hondas rēķinā tagad ir desmit punktu, kas astoņu komandu konkurencē ļauj ieņemt piekto vietu. Gadu Ventspils komanda noslēgs 28. decembrī, kad savā laukumā uzņems RTU spēlētājus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: