Jau otro gadu Ventspils 4. vidusskolā notika 5. - 8. un 9. - 12. klašu skolēnu Lāčplēša dienai veltīta ierindas skate. Skolēni savu soļot, dziedāt un komandēt prasmi demonstrēja saviem skolas biedriem un protams, žūrijai.

Žūriju pārstāvēja Zemessardzes 46. KB karavīri, pilsētas pašvaldības policijas un Valsts policijas pārstāvji, kā arī vidusskolas direktores vietniece audzināšanas darbā Marga Tropiņa.

Ierindas skates atklāšanā Zemessardzes 46. KB komandieris pulkvežleitnants Edgars Einiks, uzrunājot skolēnus, uzsvēra ierindas nozīmi, komandas garu, spēju sajust biedra plecu un saliedētību atrodoties ierindā, kā arī komandiera lomu un atbildību. Skolēniem tika novēlēts, lai uzvar labākie.

Visas vidusskolas klases bija cītīgi gatavojušās un mācījušās soļot, katra ar savu tempu un aizrautību. Lielākajā daļā skolēnu varēja just arī pirmsskates drudzi un uztraukumu, bet, neskatoties uz to, visi parādīja labus rezultātus.Klašu kolektīvi bija domājuši par atbilstošu, vienotu apģērbu.

Žūrijai bija ļoti grūti izvērtēt un noteikt labākos, jo visu komandu sniegums bija ļoti augsts.

Par uzvarētājiem 5. - 8. klašu grupā kļuva 7.a klase, bet 9. - 12. klašu grupā par labāko komandieri žūrijas vērtējumā kļuva 12.a klases skolniece Anija Krūma, bet par labāko komandu – 12.b klase (komandieris Armands Astukevičs).

Vislielākie nopelni komandu sagatavošanā un konsultēšanā ir Zemessardzes 46. KB instruktoram seržantam Mārtiņam Irbem.

Apskati foto no šī pasākuma!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: