Latvijas telpu futbola čempionāta ceturtās kārtas spēlē pie viena punkta tika Hondas spēlētāji, kas viesos cīnījās neizšķirti RTU futbolistiem, bet jau sestdien ventspilnieki spēlēs savā laukumā.

Čempionāta sākums Hondas futbolistiem ir bijis visai viļņveidīgs. Tā pirmajā kārtā ventspilnieki izbraukumā piedzīvoja minimālu zaudējumu (2:3) pret FK Ogre Cerber 02, bet nākamajā mačā viņi ar tieši tādu pašu rezultātu savā laukumā pieveica Monarha spēlētājus. Savukārt trešajā kārtā atkal tika piedzīvota neveiksme –0:2 izbraukumā pret New Project.

Tālāk Hondai pretī stājās vienība RTU, bet šajā duelī uzvarētājs tā arī netika noskaidrots, jo abu vienību spēle noslēdzās ar dramatisku un visai kaujiniecisku neizšķirtu 3:3 (1:1).

 

Šī mača rezultātu cīņas devītajā minūtē atklāja ventspilnieks Aleksejs Soleičuks. Rezultāts 1:0 nemainījās praktiski līdz pirmā puslaika beigām, kad savu vārdu teica arī RTU spēlētāji, panākdami 1:1. Otrā puslaika otrajā daļā tas pats Soleičuks vēlreiz izvirzīja vadībā ventspilniekus – 2:1. Taču šoreiz viņu prieki bija pavisam īsi, jo drīz pēc tam rīdzinieki atkal panāca izlīdzinājumu.

 

Ar šādu spēles pavērsienu nebija mierā Soleičuks, kas minūti pirms spēles beigām guva savus trešos vārtus, izvirzīdams Hondu vadībā ar 3:2. Tomēr ar šo vārtu guvumu šī spēle vēl nebeidzās, jo galavārds tajā tomēr piederēja RTU futbolistiem, kas mača pēdējās sekundēs burtiski izrāva neizšķirtu (3:3). Jāsaka, ka šāds rezultāts šoreiz savā ziņā ir diezgan objektīvs un godīgs rādītājs, jo kaut punktu par neizsīkstošo cīņas sparu un nepadošanos bija pelnījušas abas komandas.

 

Ar četriem izcīnītajiem punktiem Honda astoņu komandu konkurencē šobrīd ieņem piekto vietu čempionāta kopvērtējumā. Savukārt vadībā atrodas nākamā ventspilnieku pretiniece LSPA/Sportima un FK RABA, kuru kontā ir deviņi punkti.

 

Sestdien pulksten 15 Honda aizvadīs kārtējo spēli savā laukumā – sporta namā Pārventa. Ventspilnieki uzņems LSPA komandu, kas četrās spēlēs trīs reizes uzvarējusi un piedzīvojusi vienu zaudējumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: