Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Budžets uz pašvaldību rēķina

Trešdien vēlu vakarā pēc ilgstošām debatēmun bez īpašiem pārsteigumiem Saeimas deputāti pieņēma galveno finanšudokumentu, saskaņā ar kuru Latvijai vajadzēs dzīvot 2014. gadā. Valsts vēsturē tas ieies kā pirmais eirobudžets.

Vētras nodarītā skāde – 100 tūkstoši

Aptuveni 100 tūkstošu latu lielus zaudējumus Ventspils pašvaldībai nodarījusi pagājušajā nedēļā piedzīvotā vētra. Postījumu novēršana vēl turpinās.

2.lpp. Viedoklis: «Brīnumskaista zeme», laikraksta Ventas Balss žurnāliste Megija Zakalovska

«Man tik ļoti negribētos piekrist valdošajam uzskatam, ka patriotisms pret dzimteni latviešos gandrīz kā ar uguni jāmeklē. Jā, tajos brīžos, kad jāmaksā dzīvokļa rēķins un kādi citi ikmēneša tēriņi, kas lielai daļai iedzīvotāju negausīgi apēd pamatīgu daļu no mēnesī sastrādātā, droši vien pasprūk kāds stiprāks vārds, tad no patriotisma jūtām ne miņas.»

3.lpp.

Rūkoņu telefonā neradīja vētra

Aizvadītajā nedēļā arī Ventspili skāra vētra, kuras laikā abi Ventas krasti palika bez elektrības. Taču pēc tam, kad visi bojājumi tika novērsti, mobilo telefonu lietotāji pamanīja, ka sazinoties klausulē dzirdama traucējoša rūkoņa.

Svinēsim valstiskās pašapziņas mēnesi

Novembrī gaisā virmo patriotisms; kāds to izpauž ar lentīti karmīnsarkanā un baltā krāsā pie mēteļa atloka, kāds aizdedz svecīti un klusībā piemin tos, kas cīnījās par mūsu brīvību, taču viens ir skaidrs – šis ir Latvijas mēnesis.

4.lpp.

Budžets uz pašvaldību rēķina

Trešdien vēlu vakarā pēc ilgstošām debatēmun bez īpašiem pārsteigumiem Saeimas deputāti pieņēma galveno finanšudokumentu, saskaņā ar kuru Latvijai vajadzēs dzīvot 2014. gadā. Valsts vēsturē tas ieies kā pirmais eirobudžets.

5.-6.lpp. TV Programma

7.lpp.

Mamma uz pilnu slodzi

Dot ģimeni bērnam krīzes situācijā ir pienākums, kas veicams 24 stundas diennaktī, bez brīvdienām un atvaļinājuma. Seši audžumammu Stellas bērniņi jau atraduši vecākus vai atgriezušies savās īstajās ģimenēs, šobrīd sieviete savu mīlestību un rūpes velta pieciem dzīvu vecāku bāreņiem.

Ūdeka informē

8.lpp. Sports. Ginesa rekords svarbumbu celšanā

Šā gada novembra sākumā jaunu ierakstu Ventspils svarbumbu celšanas sporta vēsturē veicis ventspilnieks Eduards Trusevičs – pasaules čempionātā veterāniem Arhangeļskā (Krievija) viņš uzstādījis Ginesa pasaules rekordu.

Uz Rīgu pēc čempiona titula

«Godīgi sakot, nevaru sagaidīt, kad iziesim laukumā. Pašreiz komanda mierīgi un plānveidīgi gatavojas, taču visi saprot, ka jāpieliek, tā teikt, trekns punkts visai sezonai,» pirms Latvijas futbola Virslīgas izšķirošās spēles ar Rīgas Daugavu optimistiski noskaņots ir FK Ventspils kapteinis Vitālijs Smirnovs.

9.lpp.

Slimnīcā sarūk izmeklējumu rindas

Ventspils slimnīca saņēmusi papildu valsts finansējumu ambulatorajai jomai, kas ļauj nedaudz mazināt rindas uz pieprasītākajiem izmeklējumiem.

Dome atver durvis apmeklētājiem

Ventspils domes ēka ir kļuvusi par pasīvo māju. Tas gan nenozīmē, ka dome ir pasīva. Tieši otrādi – tā ir videi un iedzīvotājiem draudzīga un pieejama, par ko šodien varēs pārliecināties Atvērto durvju dienā.

Invalīdu biedrībai – otrā elpa

Invalīdu biedrības sporta pulciņa nodarbības Olimpiskajā centrā pulcē vairāk nekā 30 sieviešu. Viņas nāk vingrot ne tikai, lai nostiprinātu veselību, bet arī tāpēc, lai tiktos un parunātos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: